R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bugün yapıcı olabileceğimiz koşullar var. Enerjimizi dağıtmadan daha yavaş ancak emin adımlarla ilerleyebiliriz. Özellikle parasal açıdan güven içinde olmak istiyoruz. Daha muhafazakar davranabiliriz. Düşüncelerimizi uygulamaya geçirme konusunda oldukça kararlıyız. Gelecek beklentilerimizde sağlam ve güvenilir olanı istiyoruz.
Sabah saatlerinde uzun vadeli düşünmek ve ciddi bir bakış açısı elde etmek zor olmayacak. Parasal alanda, iş hayatında daha kalıcı ve başarılı adımlar atabiliriz. Yine bugün bize keyif veren ve güzellik getiren konularda, zevklerde ve sanatsal çalışmalarda daha çok şey yapabiliriz. Zevklerde aşırıya kaçmak da mümkün. Akşam saatleri oldukça istikrarlı.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 2/Timsah Harekete geçmek için karar alacağız. Ancak bir yandan da karar vermek pek kolay olmayabilir. Duygusal alanda kendimizi reddedilme duygusundan kurtarmaya bakmalıyız. Hayatı olduğu gibi kabullenmek yaratıcılığımızı arttırabilir. İki tonu bugün bazı karşıt görüşlerin etkisinde kalabileceğimizi açıklamakta.