İsmail Özelçinler

İsmail Özelçinler

Tüm Yazıları

Altınordu’nun son haftalardaki çıkışı değil, Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, Torbalı’da U19 maçı sonrası Altay’ın genç futbolcusu Ömer Yılmaz’ı yumrukladığı iddiası, iki gündür gündemde.

Doğal olarak, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da tepki gösterdi.

Olayın doğruluğunu tartışıyorlar.

Durup dururken Ekmekçioğlu neden böyle bir çıkış yapsın ki...

***

Ayrıca...

Başkan Seyit Mehmet Özkan, geçmişte de bu tür olaylarla gündeme oturdu.

Tartışıldı, eleştirildi.

Yani ilk değil...

Hatta bir futbolcunun, yatağını ve üzerinden çıkardıklarını gelişigüzel bırakarak İzmir dışına gittiği için telefonla o futbolcuyu arayarak, “Nasıl böyle bir şey yaparsın. Hemen dön ve odanı toparla” çıkışını yaptığı da basına yansıdı.

Haberin Devamı

***

Kısacası... Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın Altınordu’ya yaptıklarını, Altınordu’yu bugün getirdiği mükemmel nokta, müthiş tesisler, harika altyapı, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da konuşuluyor.

Yani, Altınordu tek kelimeyle iyi bir marka...

Yaratıcısı ise Seyit Mehmet Özkan.

Hiçbir Allah’ın kulu inkar edemez.

***

Ancak...

Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, bir başkana yakışmayacak davranışları ve tepkileri hem kendisine hem de Altınordu’ya zarar veriyor.

Onun gibi başarılı bir başkanın bu tür olayların çok uzağında kalması, o yumrukladığı söylenen Ömer Yılmaz’ın eğer yakışıksız bir davranışı olmuşsa, bunu başkanlar düzeyinde hareket ederek, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’na iletmesi gerekirdi.

Hatta, bu tür olaylarda kendi arka planda kalmalı, varsa İdari Koordinatör veya sorumlu başka bir yönetici devreye girmeliydi.

Bu tür olaylarla gündeme gelmek, Başkan Özkan’a yakışan hareketler değil...