İsmail Özelçinler

İsmail Özelçinler

Tüm Yazıları

Sezon başından beri, bir spor yazarı olarak Göztepe’nin sahaya yansıttığı futbolu yeterli görmedim, zaman zaman eleştirdim.
Ama asla umutsuz olmadım.

Toparlanacağını, muhteşem taraftarlarının da desteğiyle, her geçen hafta form grafiğinin yükseleceğini ve lige ağırlığını koyacağını vurguladım.

Ayrıca, bir ara zirveyi ele geçirdiklerinde de, liderliğin verdiği moral ve motivasyonla kolay kolay zirveyi bırakma-yacaklarına inandım.

Ancak; ligin ikinci yarısının başlamasından bu yana, Göztepe’nin futbolunda olumlu gelişme bir yana, yerinde sayma ve düşüş ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Takımın son haftalardaki hali ise içler acısı... Burada, takımının başında henüz 3 haftalık görevde bulunan Yılmaz Vural’ı eleştirmek ise haksızlık olur...

Boluspor yenilgisini asla şanssızlık olarak görmüyorum. Ben 90 dakika boyunca oynadığı futbola bakıyorum.

Oyunu rakip alana yığamayan, ileride çoğalamayan, orta alandan destek alamayan bir takımın kazanması, mucizelere bağlıdır.

Yani, Göztepe’de takım oyunu sınıfta kalmıştır. Bolu yenilgisinden sonra Play Off’a kalıp kalmaması bile tartışılır duruma gelmiştir.

***

Şimdi lütfen dikkat!

Ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor, o Eskişehir’i 5-1, Denizlispor 3-0, geride kalan haftada ise Adana Demirspor 4-2 yendi.

Oysa... Zirve mücadelesi veren Göztepe, üç hafta evvel Eskişehirspor’a deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla yenildi. Acaba neden?