Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Cennetin yeryüzünde de yaşandığını düşle… Eğer istersen, inanırsan bunu yaşamak çok kolay.

Eduardo Galeano’nun ‘‘Gölgede ve Güneşte Futbol’’ kitabını bana armağan eden Hamit Oğuz Çetinkaya üstada teşekkürler. Futbol oynamaktan dönen çocuklar hep bir ağızdan şunu söylüyorlardı ‘‘Yensek de yenilsek de değişmez eğlencemiz.’’

Sonuçların değişebileceğini savunan, sahaların bir savaş alanı değil, bir eğlence merkezi olmasını arzulayan, kavgayı ve şiddeti onaylamayan, düşmanı değil düşmanlıkları yok eden bir bakışla cenneti yeryüzünde de yaşayalım ve yaşatalım diyen ışığın ve sevginin çocuklarına selam olsun!

Haberin Devamı

Sevginin ve barışın hüküm sürdüğü yeni bir dünya için birleşsin bütün eller ve yürekler...

BAL 8. GRUP

Torbalı'da iniş devan ediyor. Söke’de yine puan kaybettiler. İki takımda çıkış yakalamak için sahaya çıktı ama sonuç değişmedi. Haftanın maçı Torbalı-Çalspor/Sandıklı-Sökespor. Bozdoğan zorlandı ama kazanmasını bildi. Sandıklıspor’un umutlarını sandığa kapattı. Bozdoğan, Kalespor’ye konuk olacak; Bakalım Kale’yi teslim alabilecek mi? Çalspor çok uğraştı, çok istedi ama ADA’ya ayak basamadı ve avantaj kaybetti. Ödemiş’in çıkışını Kale gibi takım dediğimiz Kalespor durdurdu. Efeler moralli Yatağan’ı yenerek yarayı saracak. Yatağan ise sadece çıkış diyor. Şuhut Hisar zirve yolunda ilerliyor. Ortaca ise duruldu. Dikili Çandarlıgücü çok istedi ama… Olmayınca olmuyor diyorlar ancak inananlar olmazları oldururmuş. Sarayköy’de ise bayram sevici yaşanıyor.

BAL 9. GRUP

Somaspor zor bir deplasman olan Balya’da net bir skor alarak Modafen’in dinlendiği haftada koltuğu kaptı. Çiğli BLD evinde Çayırova’yı geçemedi. Şeytanlar rakip seçiyor gibi geldi bana; Aman dikkat! Haydi ‘‘Karadonlu Şeytanlar’’, Kartal'ı avlayın ve gelin. Ayvalık çok zorlandı ama inandı ve üç puanı Yunus Emre’den kaptı. Herkes Modafen’i yenmeye ant içti, bizler de inanıyoruz. Şile Yıldız ‘‘Ova’’yı yenerek bir üste çıktı. Bornava Yeşilova’da ise yenilginin bileti Serkan Hoca’ya kesildi. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Küçükoğulları bu ligi iyi bilen değerli bir arkadaşımız, Yeşilova’nın da vazgeçilmez bir neferidir. Derince ise Alaşehir’i tek golle geçti.

Haberin Devamı

BAL 10. GRUP

Tavşanlı Linyit kora kor mücadele etti ama bütün avantajlar Alibeyköy’den yanaydı ve kazanan ev sahibi oldu. Dumlupınar bu haftayı da puansız kapattı. Kütahyalı gençler bütün gücünü bu hafta Alibeyköy’ü yenmek için harcayacak. Kütahyaspor kolay geçti, Feriköy ise demir attı. Mavi Şimşekler şampiyonluğun en büyük adayı. Moymulspor-Yeşilköy’ü 2-1 yenerek haftayı neşeli kapattı.