Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Ay 28 günlük yolculuğun yarısını Cumartesi günü tamamlayacak. Dolunay, Boğa burcunun 11. derecesinde. Endişelerimizden, saplantı haline gelmiş korkularımızdan kurtulmanın ve sahip olduğunuz-olacağınız her şey için şükretmenin tam zamanı. SAĞLIKLI OLMAK İSTİYORSAN AFFET, VARLIKLI BİR HAYAT İÇİN ŞÜKRET!

Astrolog Özgecan’a teşekkürler.

***

BAL 8. GRUP

Torbalıspor tozu dumana kattı gitti gidiyor ve Yatağını dörtledi. TORKOS’un keyfine diyecek yok. Bu hafta kıldan ince, kılıçtan keskin köprüdeler. Yaralı Sandıklıspor maçı kritik! Torkoslar geçerse onları kimse tutamaz, ev sahibi ise galibiyet için sahaya çıkacak; BU MAÇ İZLENİR.

Haberin Devamı

Kuşadası’na bahar geldi. Sandıklı’yı kendi evlatlarıyla avladı ve derin bir ohhh çekerek yarıştan kopmadı. Bozdoğan Uşak Vefa’ya güle-güle derken; Başarı şarkıları Şuhut Hisar’da ‘‘ÇAL’’madı. KALE düştü, Ortaca dört köşe…

Ayıptır… Vallahi yazık! Söke’de neler oluyor? Bize çok bilgiler geliyor, bu dosyayı yakında açacağız…

Sarayköy ve Ödemiş puanları paylaştı. Efeler bu hafta Ortaca’yı yenmek için sahaya çıkacak. Dikili Çandarlıgücü’ne gelince hepsi elinden gelenin en iyisini yapıyorlar…

***

BAL 9. GRUP

Kartalspor; Artık uyduruk mu yoksa kıytırık mı? Siz ne derseniz deyin tartışmalı bir penaltıyla Bornova Yeşilova’yı yendi. Hakem Bey; ‘‘Yaralı Kartal’’ı yeniden uçurmak mı istedin? Ayıptır, günahtır!

Çiğli BLD evinde Havran Fatih’i tek golle geçti ve ikinciliğe oturdu. Siyah İnciler Ayvalık’ta puan ve avantaj kaybetti. Böyle oynayarak şampiyon olunmaz, lütfen! Ayvalık ise kaçan üç puana yanıyor; Soma-Çayırova / Şile-Ayvalıkgücü maçlarına dikkat!

Çayırova zorlandı ama Balya’yı yendi. Lider Modafen, Balya’ya endişeli gidiyor, çünkü ilçe bu maçla yatıp bu maçla kalkıyor.

***

BAL 10. GRUP

İki Egeli Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Moymulspor dibe demir attı, ama her an her şey değişebilir. Kütahyaspor net bir skorla Kaynaşlı’yı kolay geçti ve nefesi liderin ensesinde. Tavşanlı Linyit 3 puan için gittiği Beykoz’dan bir puanla hüzünlü dönüyor. Pes etmek yok Linyit, sonuna kadar… Sana şampiyonluk yakışır!