Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Başlık Yeni Foçaspor içindi… Adını anmaktan her zaman onur duyduğum ve bende çok özel bir yeri olan Yeni Foçamın bir alt kümeye düşmesi kesin gibi… Sevenlerini olduğu gibi bu durum beni de çok üzdü ve üzmeye devam ediyor. Bütün sorumluluk benim, hiç kimsenin suçu yok. Suçlu aranıyorsa o da benim, çünkü baştan ligden çekilip gençlerle yola devam edecektik. Ligden çekilmek olur mu? Yakışır mı? Gibi sözlere dayanamadık, ilk maça çıkamadık vs… Geç ve hazırlıksız lige başladık. Sonuç bu; Samanla yapılan rüzgârla yıkılırmış, ama 2018’de U17 ve U19 Liglerine katılıyoruz. Kaçırdığımız liglerde yeni sezonda iddialıyız, yeniden yapılanıyoruz her anlamda ki buna yönetim de dahil.

Haberin Devamı

DÜŞTÜYSEK KALKARIZ DAHA ÖLMEDİK YA, BÜYÜK YEMİNLERDEN VAZGEÇİP DÖNMEDİK YA…

Ne güzelde söylemiş şair. Evet dostlar ben Yeni Foça sevdalısıyım, çok bedeller ödedim daha da ödemeye hazırım…
Yıllardan beri uyuyordum ve uyandım. Evet ben bir Aslan burcuyum kükremelerimi duyacaksınız bundan sonra... Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin, uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin, korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin..

BAL 8.GRUP

Haftanın maçının kazananı olmadı. Torbalıspor da kan kaybı devam ediyor. Çal Garası’nda ise bir puan sevinci var. Torkoslar için bu hafta dönüm noktası. Yaralı Şuhut Hisar deplasmanı gelecek için sinyal verecek. Çal ise Söke’yi net bir skorla geçen Sandıklı’yı ağırlayacak, her türlü sonuç çıkabilir bu maç izlenir.
Ödemiş-Yatağan maçı izlenmeye değerdi kazanan Efeler oldu, takip devam ediyor. Bozdoğan Efeler’i yenerek zirveye tutunmak isteyecek. Ödemiş ise şampiyon olmak istiyorsa yenmek zorunda. Kalespor’dan Bozdoğan’a dur!.. İki takım da kaliteli, çok can yakar. Kuşadası zirvede kalmak için Şuhut Hisar’ı geçmek gerek dedi ve net bir skorla galip geldi.
Sarayköy-Uşak Vefa’yı dibe vurdurdu. Dikili Çandarlı ise son dakikada ortaladı ve gol oldu… Ortaca’da moraller bozuk. Bu hafta Uşak Vefa ile kozlarını paylaşacak. Dikili Çandarlı, Ada'yı geçerse tırmanışı devam eder, bakalım neler olacak neler?

Haberin Devamı

BAL 9.GRUP

Somaspor hem dinlendi hem de liderlik koltuğunun keyfini çıkardı. Geçen Pazar Balya’yı evinde beşleyen Şile Yıldız’ı yenmek için gidiyorlar. Haydi Siyah İnciler, Şile’de bir yıldız kaysın ve üç puan da haneye yazılsın. Zeytinyağı-Balık Ayvalık! Helal olsun size. Modafen’in hızını kestin ve Ege’yi mutlu ettin. Bu hafta dinlenmek hakkın. Ah Çiğli vah Çiğli..! Avantaj kaybettin 3-0’dan beraberlik olmadı, Neyse! Alaşehir maçına dikkat. Bu maçı kazanmak zorundasın. Bornova Yeşilova en sonunda güldü ve Derince'yi yendi. 6 puan kapanır mı? Neden olmasın? Bence olur ama Serkan Hoca gitmemeliydi inanın daha iyi olurdu. Alaşehir tek golle Havran Fatih'i geçti. Yunus Emre deplasmanda güldü ve Çayırova’yı geçti. Tüm ekiplere yeni haftada başarılar…