Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Bahara selam diyoruz. Yeniden filizlenmenin ve yeşermenin tam zamanı. Evet; ne ekiyorsak o nu biçiyoruz sadece! 23 Mart-15 Nisan arasında Merkür Koç burcunda gerileyecek. Bu süreçte Mars ve Satürn sert kontaklar kuracak. Ne yapmalayız? Sözleşme imzalarken kılı kırk yarın! İletişimde sorunlar çıkabilir; Esnek olmaya çalışın. Elektronik eşya alırken ve kullanırken dikkat edin. Dinlendirici müzikler dinleyin. Zihninizi olumsuzluklardan arındırın ve pozitif düşünmeye gayret edin. Çünkü sevgi filizlenirken nefret de sırasını beklermiş. Astro Özgecan a teşekkürler…

Haberin Devamı

***

Bir sonbahar Pazarı’nda çıkılan bu yolculuğu sonlandırmak üzereyiz. Bazıları sonuna kadar diyor, bazıları ise hayallerini diğer bahara bıraktı. Tüm kulüpleri tek tek mercek altına alıp değerlendirmeler yapacağız iki-üç hafta içinde… Geçmişten dersler alınmazsa, bozuk plak gibi aynı şarkıları dinler durur ve ‘‘Ah bu şarkıların gözü kör olsun’’ deriz.

BAL 8. GRUP:

Bu hafta zirvede sessizlik vardı. Ödemişspor, Sandıklıspor, Bozdoğan ve Torbalıspor haftayı bir puanla kapattılar. KALE BLD ise Yatağan’da totoları yatırdı. Efeler’in Kale ve Yatağan deplasmanları çok önemli. Son maç Bozdoğan ile kendi sahasında oynanacak. TORKOS ise hala kendine gelmiş değil. Bozdoğan’da kaçan gollere bozuluyorlar. Söke ve Şuhut Hisar ile içerde, Çal Garası ile de deplasmanda maçları var. Kalespor ise 3’te 3 yapıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ödemiş ve Söke ile içerde Bozdoğan ile dışarda büyük mücadele var.

BAL 9. GRUP:

Şile Yıldız Alaşehir’i, Çiğli BLD ise Ayvalık’ı aynı sonuçla geçmesini bildi. Şile Yıldız üç puan ve ikili averajla son viraja avantajlı giriyor ama bu hafta B.Yeşilova maçı kritik! Çiğli ise üç puan için Çayırova’ya gidecek. Çiğli’nin işi zor mu; Evet zor. Ama neden olmasın? SONUNA KADAR DEVAM! Derince derinlerden geldi ama bir kaşık suda boğuldu ve Kartal’a puan kaybetti.

BAL 10. GRUP:

Alibeyköy üç puan ve averajla önde. Bu hafta Vitra’yı farklı yendiler ve Anadolu Üniversitesi’nin de Kütahya’yı evin de yenmesi umutları arttırdı. Mavi Şimşekler için tek çare 3’te 3 yapıp beklemek. Zor, ama olasılık dahilinde.

Haberin Devamı

***

İzmir Süper Amatör Küme’de yükselme maçları haftaya başlıyor. Yine tekrarlıyorum. BAHANELERE YER YOK BU ALEMDE; “ELDE ETTİĞİN SONUÇ İNANDIĞINDIR”

Tüm ekiplerimize başarılar…