Tekme tokat kavga ettiler mi?

18 Ekim 2012

A Milli Takım'da Cuma günü Ümraniye'de Romanya maçı öncesi tekme tokat kavga iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İddialara göre Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan arasındaki diyalog kavga ile sonuçlandı ve tekmeler havada uçuştu. Kavgaya Volkan Demirel ile Burak Yılmaz'ın da karıştığı belirtildi.

Bugün basında Abdullah Avcı'nın ise Selçuk İnan ile Burak Yılmaz'ı kadro dışı bırakmasının nedeninin de bu olay olduğu iddia edildi.

İşte çok konuşulan bu olay iddiaya Mr. Son Dakika son noktayı bu sözlerle koydu:

Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan'ın kavga ettikleri haberi külliyen yalan... Emre, Selçuk ve Burak'ı daha Cumartesi günü Nusret'te gördüm, can ciğerdiler!

Yazının Devamı

Aykut Kocaman istifa mı edecek?

2 Ekim 2012

Fenerbahçe'de Alex'in ayrılışının ardından spor kulislerinde Aykut Kocaman'ın istifa edeceği iddiaları yayıldı. Konu ile ilgili dün Rıdvan Dilmen, "Aykut Kocaman yarın bırakırsa kimse şaşırmasın" dedi. Bu iddialara Fenerbahçe Kulübü'nden önce Mr. Son Dakika noktayı koydu. İstifa haberlerinin ardından Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ı aradığını belirten MR Son Dakika aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı...

Bugün spor kulislerinde yayılan Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve istifasını verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Mr. Son Dakika'nın konu ile ilgili flaş duyumunu sizlerle paşlaşıyoruz: Aykut Kocaman'ın bugün istifa etme olasılığı hiç yok. Mr. Son Dakika'nın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe Kulübü de iddiaları yalanladı.

Mr. Son Dakika'nın konu ile ilgili sözleri şöyle:

* Aziz Yıldırım, demin A.Kocaman'ı arayıp "Ne o, benim haberim olmadan istifa mı ettin?" diye sormuş. İstifa haberiyle beraber dalga geçmişler

* Evet, kulüp de Aykut Kocaman-Aziz Yıldırım görüşmesini yalanladı resmen..

Yazının Devamı

Aysal'dan Alex ile ilgili açıklama!

2 Ekim 2012

* Alex, Aziz Yıldırım gittikten sonra F.Bahçe'ye dönmeyi.. Aziz Yıldırım Alex'ten sonra Aykut Kocaman'ı da göndermeyi planlıyor.. Tek gariban Kocaman..

* Ünal Aysal'a "Alex'e kapınız açık mı?" diye sordum.. Cevabı "F.Bahçe'nin içişlerine karışmak istemeyiz" oldu.. Fırsatçılık yapmak istemiyor!

* Ali Şen'in kovduğu Aykut Kocaman F.Bahçe'nin başına nasıl geçtiyse; Aziz Yıldırım'ın kovduğu Alex de elbet aynı kaderi yaşayacaktır..

Yazının Devamı

Alex'in keyif şarkısı yönetimi çileden çıkardı

1 Ekim 2012

Fenerbahçe'nin süresiz kadro dışı bıraktığı Alex de Souza'nın Baroni ile birlikte berabere biten Marsilya maçı sonrası soyunma odasında keyifli bir şekilde şarkılar söylemesinin yönetimin sabrını taşırdığı ortaya çıktı.




İşte Mr. Son Dakika'nın konu ile ilgili görüşleri

* Marsilya maçı sonrası (2-2) Alex ile Baroni'nin soyunma odasında keyif şarkıları söylemesinin yönetimi çileden çıkardığını biliyor muydunuz?

Yazının Devamı

Terim, Carvalho'yu veto etti

31 Ağustos 2012

İşte Galatasaray'da transferde son durum:

Fatih Terim, Real Madridli futbolcu Carvalho'yu veto etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: "Carvalho'yu teklif ettiler ama Fatih Terim yaşlı diye istemedi.. Fenerbahçeli eski futbolcu Lugano gündemimizde değil... Transfer için zamanımız var.. Sol bek de bakıyoruz.." diye konuştu.

Yazının Devamı

Terim isterse Kaka Cim Bom'da

29 Ağustos 2012

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la konuştum. "Kaka imzaladı" haberleri spekülasyonmuş. Ama "Cumaya kadar son kararı alacağız.. Terim istesin, Kaka bizim" dedi.

Brezilyalı yıldızın yıllık ücreti 8.5 milyon € imiş. Teknik direktör Fatih Terim istediği takdirde yarısını Real Madrid yarısını da Galatasaray ödeyecek.

Kura çekiminden sonra harekete geçilecek

Galatasaray yönetiminin, Şampiyonlar Ligi kuralarının çekilmesinden sonra transfer konusunda harekete geçebileceği belirtildi.

Şampiyonlar Ligi'nde çekilecek grup kuralarının ardından teknik direktör Fatih Terim'le görüşecek yöneticilerin durum değerlendirmesi yapacağı ve son sözü tecrübeli teknik adamın söyleyeceği belirtilirken, Terim'in istemesi halinde bir transfer daha yapılabileceği öğrenildi.

Yazının Devamı

Chamakh geliyor

28 Ağustos 2012

Samet Aybaba ile konuştum, "Golcü transferi için şartlarımızı zorlama kararı aldık.. Chamakh'ı alma ihtimalimiz yüksek" dedi.
Chamakh’ın hava toplarındaki etkinliği hemen göze çarpıyor. Bunun yanında, takım atağa çıkarkengirdiği pas organizasyonlarında oldukça başarılı ve etkili.

Duran toplarda, rakip ceza sahası içinde birden çok defans oyuncusu tarafından marke edildiği oluyor. Ama o yinede hava toplarına bir şekilde vurmayı başarıyor. Chamakh’ın yedek olarak başladığı maçlarda, sonradan oyuna girmesi antrenörü için ciddi bir hamle olabiliyor.

Oyunun gidişatını ve karşı takımın düzenini bozabilecek niteliklere sahip. Ancak Chamakh’ın bazı eksiklikleri var haliyle. Özellikle golcüden çok forvet özelliklerine sahip olması, az gol atmasına neden oluyor

Yazının Devamı

Drenthe'de flaş! Aybaba veto etti

27 Ağustos 2012

Beşiktaş, Drenthe'den vazgeçti.. Samet Aybaba istemedi.. Halbuki 15 gündür kulübe görüşmeleri yaptıran oydu..

Hollandalı oyuncunun menajeri ve babası, 3 gündür İstanbul'da bulunuyordu. Siyah - beyazlı yönetim, Drenthe'nin sözleşmesini hazırlamış ve transfer imzaya kalmıştı.

Ancak transfere Samet Aybaba engel oldu. Aybaba, Galatasaray ile oynanan derbi maçta Mustafa Pektemek'in sakatlanmasının ardından yönetimden öncelikli olarak forvet istedi.

Yazının Devamı