Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bu yılı iyisiyle, kötüsüyle, hüznüyle ve neşesiyle geride bırakmamıza sadece beş gün kalmışken; 2018’i düşünüyorum... Geride bıraktığımız zamanları değerlendirmek için de son günler bunlar çünkü yeni seneyle birlikte sadece ileriye bakmak, geçmişi geçmişte bırakmak niyetindeyim. 2018’den aklımda en çok yer edenleri sizinle paylaşacağım, siz de kendi listenizi yapmayı unutmayın!

En unutulmaz tatillerim...
Geçen ilkbaharda çok sevdiğim Gül Erçetingöz’ün organizasyonuyla eğlenceli bir ekip olarak gittiğimiz Çeşme Alaçatı tatili... Öyle keyifliydi ki! Kaldığımız Viento Hotel, her şeyiyle çok özel, huzur veriyor insana; belde ise yaz sezonu kalabalığı olmayınca bir harika!
Sevgili Bekir Saçar’ın önderliğinde bir grup gazeteci Londra’ya gidişimiz... Dünyada en sevdiğim şehir ve güzel enerjili arkadaşlarla tadı bir başka çıkıyor. Bu yolculuklar sayesinde yeni ve çok değerli dostlar edinmek en özeliydi.
New Jersey’de yaşayan kardeşim Kuki ve eniştem Emre’nin yanında geçen iki hafta... Şu hayatta birlikte en çok eğlendiğim kişidir kardeşim, eniştemle ise karakter olarak ‘kopyala-yapıştır’ gibiyiz! Haliyle 2018’in en güzel günleri Amerika’da, onlarla geçti.
Muğla’nın Çökertme köyünde geçirdiğim birkaç gün... Kendimi cennette hissettim desem yeter, ocak ayında ilk işim yine oraya kaçmak olacak.

En favori ürünlerim
Ece Vahapoğlu’nun spor markası Fit 21’e aşığım. Dünyaca ünlü spor markalarından bin kat daha iyi, net! Her şey öyle şık ve rahat ki, Fit 21 giymeden spor yaptığımı düşünemiyorum artık!
Trendyol kaliteli ve bir o kadar hesaplı giyim ürünleriyle vazgeçilmezim oldu. Alışverişin en iyi adreslerinden... Aynı şekilde Flormar, makyaj ürünlerinde bir numaram. Hem fiyatları uygun hem de kullandığım her şeyden çok memnun kalıyorum.
Kısa zaman önce kurulmasına rağmen popülerliği hızla artan ‘Kaymaçina Ev Lezzetleri’... Zeytinyağlı yaprak sarmasından böreklerine, mantısından tatlılarına kadar her şey ev yapımı ve aşırı lezzetli. Vereceğiniz davetler için tavsiye ederim, bayılacaksınız!

En bayıldığım sanat etkinliği
‘Üç Silahşor Balesi’ne gideli bir ay olacak, hâlâ etkisinden çıkamadım. Çocukluğumda büyük hevesle bale yapan ve ilerleyen yıllarda da hayranlıkla izleyen biri olarak, epeydir uzak kalmıştım. Tekrar balenin büyüsüne kapılmama vesile olan Mastercard ve Bernaylafem ekibine çok teşekkürler. Türk balesi başarısıyla dünya çapında, sanatçılarımız muhteşem!
İstanbul Devlet Opera ve Balesi baş baleti Erhan Güzel ise hayatım boyunca en hayranlıkla izlediğim sanatçılardan oldu. 19 Ocak’ta Antalya’da onun da sahneye çıkacağı müthiş bir ‘Balenin Yıldızları Gala Gecesi’ var. Biletimi şimdiden aldım, bale aşkına Antalya’ya gideceğim. Orada yaşayan sanatseverler sakın kaçırmasın!