Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Virgin Radio‘da Geveze, sabah saatlerinin neşe kaynağı, Bay J ise akşamüstlerinin... 06.30’da yayına başlayan Geveze‘yi ne yazık ki çoğu zaman dinleyemiyorum. Zira bir Hayalet olarak gece fır döndüğüm için sabahın o saatlerinde uyumakla meşgulüm genelde...

G eçenlerde trafikte içim sıkılmış bir halde radyoları gezinirken Bay J’ye yakalandım. O kadar çok güldüm ki; arabayı kullanamaz hale geldim bir ara!
Yılların yayın deneyimine sahip bu iki muhteşem, iki ultra zeki, iki inanılmaz esprili, iki dinlemelere doyulmaz isim bir dönem NTV’de birlikte “Fazla Mesai” programını sunuyordu. O kadar başarılı ve “Sonu gelmesin” diyerek izlediğim bir programdı ki, hangi akla hizmet bitti ve neden başka bir kanal onları kapmadı anlam veremiyorum! Şu anda tekliflerden teklif beğeniyor olmaları lazım mantıken!
Onlar gibi farklı ve özel programcılar varken; televizyon izleyicisini hep aynı sunuculara, aynı bayat ve zeka yoksunu geyik muhabbetlerine hapsetmek neden? Şahsen hâlâ “Fazla Mesai” gibi bir programla geri dönecekleri günün hayalini kuruyorum!

AŞK BiTiNCE DOSTLUK SÜRER Mi?
“Çiğdem Kayalı ve Mehmet Dereli yıllar süren dostluğun ardından aşk yaşayıp ayrılınca dostlukları da bitti” diye yazıyor bir haberde.. “Aşk bitince dostluk sürer mi?” diye düşünedururken aynı yoldan yeni geçtiğim dank etti, epey sancılı bir şekilde! Sürmüyor arkadaşlar!
Yıllarca arkadaşlık ettiğin insana, sıfırdan başlama bir ilişkide olduğundan çok daha fazla güvenip inanıyorsun. Ondan sana zarar gelmez, seni bile bile asla incitmez sanıyorsun. Çünkü o her şeyden önce arkadaşındı, zor zamanlarında koştu geldi, gerektiğinde seni korudu, üzülmemen için uğraştı.
İkili ilişkiye geçince ise işler değişiyor. Üstelik normalinden daha çok can yakıyor eski dost, yeni sevgiliden gelen darbeler! En iyisi hayatımıza arkadaş gelen arkadaş kalsın. Hem sevgiliden, hem dosttan vazgeçmenin yarattığı boşluk çok daha zor!


YARIN SORTIE YIKILIYOR!
Yeni nesil DJ’lerin en çok iş yapan ve coşturan isimlerinden Cemre Burak’ın yarın akşam Sortie’de “% 100 Türkçe Pop Party” temasıyla çalacağını duyunca hemen perşembe gecesi programımı yaptım dostlar.. Zaten gece çıkıyorsam en sevdiğim şey Türkçe müzik dinlemektir, daha çok eğleniyorum ne yalan söyleyeyim; e DJ kabininde de Cemre Burak olunca belli ki yıkılacak ortalık, kaçmaz!