Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Serdar Ortaç’ın Harbiye Açıkhava konserlerini ilk gününden beri hiç kaçırmadım, geçtiğimiz hafta sonu da sırf bu yüzden Bodrum’dan İstanbul’a gittim. Benim için yaz, Ortaç konserine gitmeden sona eremez! Polat Yağcı’nın organizasyonu, Demirören TV’nin medya sponsorluğunda gerçekleşen akşam bittiğinde, ben daha yeni başlamış gibi hissediyordum! Hani bazı konserlerde sonlara doğru içimiz kıyılmaya başlar da “Tamam dinledik yeter, bitsin artık” duygusuna kapılırız ya, o sabaha kadar söylese, yine yetmez!

Haberin Devamı

Nasıl yetsin ki; 25 yıldır her bir şarkısı hayatımızın başka bir hikayesine, duygusuna veya coşkusuna eşlik etmiş. Yine efsane bir performansla Açıkhava’yı hınca hınç dolduran sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattı. Saatler boyunca bir an yerimde duramadım, öyle eğlenceli ve keyifliydi... Harbiye’den Ortaç fırtınası geçtiğine göre; 2019 yazını resmi olarak kapatıp, dağılabiliriz dostlar!

HER ZAMANKİ GİBİ EFSANE BİR KONSER

LOPEZ’LE YARIŞIYORLAR!

Reynmen’in sahne ücretini 250 bin TL’ye, Defne Samyeli’nin ise 150 bin TL’ye çıkardığı konuşuluyor... Şayet rakamlar doğruysa, bu paraları talep edene değil, ödeyene şaşarım! Her banyoda şarkı söyleyenin şarkıcı olduğu günümüzde, mekan veya organizasyon sahipleri; yılların gerçek sanatçılarının bile almadığı miktarları bu isimlere öderse, yakında Jennifer Lopez’in Antalya konseri fiyatlarını da istemeye başlarlar! 

HER ZAMANKİ GİBİ EFSANE BİR KONSER

DOĞUM KİLOSU BASKISI...

Fahriye Evcen’in doğum kilolarını henüz vermediği için eleştirilmesi... Bir dakika durup, şu cümlenin saçmalığına bakar mısınız? Birincisi vücut onun, isterse sonsuza kadar kilo vermez, kime ne? İkincisi daha yeni doğum yapmış bir kadından fit ve zayıf olmasını beklemek, nasıl bir kafa? Bu da kadına yapılan bir psikolojik şiddet ve kadına şiddetin hiçbir türlüsüne tahammülümüz kalmadı!