Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Zenginlik ve gösteriş dolu Instagram hesaplarına bayılıyorum. Gittikleri lüks otelde ayaklarını uzatıp “C’est la Vie” filan diyenlere hayranım mesela. Birkaç binlik ayakkabısı için “Ona resmen aşığım” yazan biri de idolüm! CIP salonlarında etiketi yapıştırıp “Hadi biz kaçtık” mottosu da favorim. Çünkü samimi…

Adam, Maça Kızı’nda somon yiyor, lahmacun bile değil, kimbilir kaç para, gösterir tabii, hakkı. Bunları çok eleştirdik başlarda… Ama gelen gideni arattı…

Şimdilerde fotoğraflar hâlâ aynı ama alt yazılar ‘Ferrari’sini Satan Bilge’den hallice…

Haberin Devamı

Mesela kızı tanıyorum, uzun yıllar zengin koca kovaladı, bu uğurda yapmadığı kalmadı! Kırkına yakın aradığını bulup, hamileyken evlendi. An be an gösteriyor yeni cici hayatını takipçilerine. Ama sadece kocası, çocuğu, aşk ve bazen de elmalı kurabiye! Başka şeylerin önemi yok! Kıyamam!

Diğeri ruhani öğretmen. Malı götürüyor bu işlerden… Bilinç düzeyini yükseltmiş insan her yönden bolluk içinde yaşar, alkışlıyoruz! Gelin görün ki onun için de sadece ‘sevgi, ışık, aşk’; gerisi olmasa da olur. Kızcağız en pahalısından kimonosuyla kumdan kale yapmış, efendim çocukluğunu özlemişmiş. Geçirdiğim evrime şükrediyorum, demiyor!

Bir diğerinde ortam yıkılıyor. Fotoğrafı paylaşan kadın önüne almış üç kayısı, onlara şiir okuyor. Arkadaş, diyetisyenin üç taneye izin verdiyse şiir ne yapsın sana? Sınıf atlamış çoğu kadında durum benzer!

Tamam, yıllarca adamların banka hesaplarını araştırıp peşine düştüğünüzü itiraf etmeyin de, içine Mevlana kaçmış ruhunuzu da dizginleyin azıcık!

#Anıyakala; alt yazı, “Ufuk çizgisinde olmak.” Yer: Leros...

#Hayatandanibaret; alt yazı, “Yanınızda sevdikleriniz olsun yeter.” Yer: Los Angeles…

#Withmylove; alt yazı, “Seninle her şeye varım ben.” Yer: 7800 Çeşme...

Başta dediğim gibi güzel görsele, ihtişama itirazım yok. Bilakis Instagram’da görmek istediğim şeyler bunlar! Parçalanmış simit ve peynir fotosu değil…

Demek istediğim; ‘olandan birkaç tık fazlasını’ göstermekten daha fena; ‘hissetiklerinden farklısını söylemeye çalışmak’… Yorulmayın boşuna, herkes her şeyi anlıyor!

Haberin Devamı

Ayşegül Uluç:

Stylishtimes adlı blog’un sahibi Ayşegül, A plus yaşamı çok güzel yansıtıyor fotoğraflarında.“Good morning” ve “Midday cofee” gibi kısa alt yazılarla… ‘Tekneyi değil de elimdeki cupcake’i göstermeye çalışıyormuşum gibi olsun’ kandırmacasına girmiyor. Akıllı insan kimsenin aptal olmadığını bilendir!

İlkem Öztürk:

Keyif aldığım Instagram hesaplarından biri. Türkiye’nin yeni ‘it girl’ü o. Lüks ve şıklık dolu keyifli yaşam görselleri paylaşıyor. Manevi kaygılara girmeden, özgürce ve olduğu gibi yansıtıyor her şeyi…

Başlıklar ve ayaklar üzerine
LÜKS VE DERİN  INSTAGRAM
LÜKS VE DERİN  INSTAGRAM
Bergüzar Korel:
Şöhretini umursamaz hali ona apayrı bir hava veriyor. Mesela şu kafasındaki bandanaları başkasında hiç sevemedim ama onun bohem ve rahat ruhuna çok yakışmış.
Ebru Güzel:
Yıllardır “Vücudunuza göre giyinin” serzenişindeki moda
otoritelerine sesleniyorum:
Lütfen şimdi de “Ayak biçiminize göre ayakkabı seçin” konulu kampanya başlatsınlar. Parmaklar yerleri süpürmesin, yazıktır!