Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Mevsim değişikliklerini anlamanın göreceli yolları var. Pikeden yorgana geçiş, gece eğlencesini Çeşme’den İstanbul’a ya da terastan kapalı alanlar taşıma. 11:11 sezon açılış partisinden çıkan sonuç: İstanbul, gece hayatı sezonunu açmıştır. Hayırlı olsun!

11:11 için fazla söze ne hacet! Tepeden tırnağa kulüp olarak bellenen nadir yerlerden biri. Sezonun ilk gecesi herkeste ufak bir heyecan yaratmış. “Kapısında 2 bin - 3 bin kişilik liste varmış” söylentilerini duymazdan gelsem de ardı ardına yapılan “Akşam 11.11’e gidiliyor mu?” konuşmaları beni kaşındırmaya başlıyor. Birkaç saat içinde 11.11’in kapısındayız. İzdiham olmasa da fena bir kalabalık var. Tuvalete giden koridorda sıkışıp kalıyorum. Kımıldama ihtimali sıfır. Yol iki şeride çıkmış, sağ taraf ağır aksak aksa da sol tarafta tık yok. Buz kovası taşıyan arkadaş, ağır taşıt misali köşeyi dönmekte zorlanmış, yolu iyice tıkamış. Saat tuttum. Toplam 7 dakika. Topağacı-Nişantaşı yoluna bedel. İçeride ufak değişiklikler mevcut: Gizli kapı yıkılmış, yerine şeffaf, şık bir loca gelmiş. Dar ama trafiği bol koridora ufak bir bar konmuş. Acil durumlar için? Belki. Füturistik havası ufak detaylarla daha da parlatılmış. Okulun ilk günüymüşçesine herkeste bir heyecan, bir sevgi yumağı hali. Ne tarafa dönsem “Yaz nasıl geçti?” muhabbeti. Durum anlaşıldı. Ziller çaldı. Kulüpleri doldurduk. Sevinçliyiz hepimiz. Yaşasın 11.11’imiz.



GELECEK PROGRAM: SEZONUN YENİLERİ
Açılışı geçen hafta yapılmış, sezonun gidilesi, görülesi yeni mekanları bu hafta ‘ajanlamak’ üzere not edildi. Haftanın rotası şöyle:
Bird: 8 İstanbul ekibinden çıkma, Şişhane’nin yenisi, Bird’ün açılış partisine göz ucuyla bakabildik. Aliye Turgay, yeşili bol, ferah, şık bir iş çıkarmış. Bunu saymadık, yine uğrayacağız.
Eelence: Bir ‘Özgür Aras’ projesi. Pera Palas’ın tam karşısında açılan kulübün DJ kabininde Mehmet Teoman var. Dışarıdan Çapa usulü arabesk eğlenceyi andırıyor. 34,5: Eski Joke Circus yerine açılan yeni Çapa mekanı. Sadece ‘erkeklere özel’ olduğu söyleniyor, gay kulübü olmadığının altı çiziliyor. Erkek erkeğe nasıl eğlenilir? Görelim, yazalım. Cevabı haftaya.
Maybe Salomanje: Didem Özgen, parti insanlarının yakından tanıdığı bir isim. Geçen sene ‘Funfatale’i yarattı. Bu sezon Kaynar kardeşlerin yanına geçip, Salomanje’i yeniledi. Maybe Salomanje’a belki değil, kesin gidilmeli.



PEK YAKINDA: CLUB TO CLUB
İtalya çıkışlı, Avrupa’nın en büyük elektro müzik ve sanat festivali İstanbul’a geliyor. 3-7 Kasım arasında Torino/İstanbul’da gerçekleşecek festival kapsamında İtalya’nın cool DJ’leri, havalı sanatçıları İstanbul’a gelecek. Workshop’u partisi bol, İtalyan usulü festival, yeni heyecan dalgası. Kapanış partisi dört kulüpte aynı anda gerçekleşecek. Gece boyunca elinizde bileklik, kulüpler arası mekik dokumaca, kulüpten kulübe atlamaca. http://www.clubtoclub.it/