Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Aynen bu gerekçeyle Bumble’dan atıldı Sharon Stone. Lakin unutmayınız, Sharon Stone’lar da arkadaş arar arkadaşlar.


Kullanıcıların “Bu gerçek Sharon Stone olamaz!” şikâyeti üzerine on-line arkadaşlık sitesi Bumble’dan bloklanan Sharon Stone, Twitter’a aynen şunu yazdı: “Bumble’a girdim ve hesabımı kapattılar. Çünkü bazı kullanıcılar benim ben olamayacağımı söylemiş. Hey Bumble! Ben ayrıcalıklı mıyım? Beni de aranıza alın.” Vallahi iyi yazmış. Ünlü ama onun da canı azıcık flört etmek isteyemez mi?

Sen gerçek Sharon olamazsın



Her şeyi geçtim, iki kere evlenen Stone, 2014’teki son boşanmasının üzerine The Late Late Show’a çıkıp hayatında birini istediğini ve uzun boylu erkekleri tercih ettiğini söylemişti. E, böyle bir arayışta olan birisi niye Bumble’a girmesin ki? Sharon Stone’un Twitter mesajından sonra Bumble’dan bir açıklama geldi ve ünlü yıldızı aralarında görmek istediklerini dile getirdiler. Yani... Kim istemez ki? Hem sarışın yıldız yalnız değil, bu âlemlerde dolaşan bir sürü ünlü var.

Ünlüler de flört eder

Martha Stewart, Match.com tanışma sitesini kullanarak sevgili yaptığını söyledi. Demi Lavato, on-line arkadaşlık sitelerini kullandığını, çünkü son derece müsait olduğunu açıkladı. Hilary Duff özellikle 2015’te aktif bir şekilde Tinder’da takıldığını, Chase Crawford ise sürü sepet on-line arkadaşlık sitesinde vakit geçirdiğini itiraf etti. Lindsay Lohan ise Tinder’da gezinirken sürpriz bir şekilde rastladığı erkek kardeşini Instagram’da ifşa etti. Bu arada, Zac Efron da Tinder’a girdiğinde kimse onun o olduğuna inanmamış ve milleti ikna etmekte zorluk yaşamış!

Sözleşmeyi imzala

Benim kafama ise başka bir konu takılıyor, gizlilik... Hani “Grinin Elli Tonu”nda Grey, Anastasia ile yakınlaşmak için kızın önüne ansiklopedik bir sözleşme koymuştu ya! Hani “İmzalamazsan bu iş olmaz” demişti... Hah, acaba bu ünlüler de böyle bir gizlilik anlaşması yapıyor mu dersiniz? Zira anlaşıldığı kadarıyla bu sitelerde epey aktifler ve bugünün dünyası, ifşa dünyası. Mesela bir uygulamadan birisiyle tanıştılar, eve çağırdılar diyelim... Girişte mutlaka karşı tarafın telefonunu ellerinden alırlar diye düşünüyorum.

Alışsak iyi olur

Önceki haftalarda yazmıştım; araştırmalara göre, 2035 itibarıyla doğan bebeklerin neredeyse yüzde ellisinin anne-babası on-line tanışmış olacak diye. Dolayısıyla on-line arkadaşlık âlemlerinde gezmeyi eleştirmek yersiz, bu duruma alışsak iyi olur. Ve umarım ki Sharon Stone, Bumble’dan uzun boylu, kalbine göre birini bulur.