Serkan Arman

Serkan Arman

serkan.arman@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Rock müzik şarkıcısı Teoman’ın fotoğrafçı eşi Ayşe Kaya Yakupoğlu, belgesel ve düğün fotoğrafçılığını geniş kitlelere yaymak için kolları sıvadı. Teoman Yakupoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarında tanıştığı ve uzun yıllar birlikte olduğu Ayşe Kaya ile 30 Aralık 2012’de nikah masasına oturmuştu.

TEOMAN’IN EŞİ FOTODA ‘333’ DEDİ

Bu hafta ‘333 Ayşe Kaya Fotoğrafçılık’ adlı yeni bir şirket kuran Ayşe Kaya Yakupoğlu, “9 yıldır Ayşe Kaya markasıyla belgesel ve düğün fotoğrafçılığı yapıyorum. Ayşe Kaya markasının yanında 333 bir alt marka olacak. Daha geniş kitlelere, daha ekonomik olarak açılmayı istedim” diyor.
Fotoğraf çekilirken 333 demenin, dudakların aldığı şekilden dolayı ‘seksi’ olduğu düşünülür... Ancak Ayşe Kaya ismi özel bir sebeple seçmediklerini şu sözlerle belirtiyor: “İsimleri alt alta sıraladık, en çok bunu beğendik.”

Nikâh şahidi ortak
100 bin lira sermayeyle kurulan yeni şirketin yüzde 43’ü Ayşe Kaya’ya, yüzde 30’u da Ramazan Çaylı’ya ait. Adem Köz, Hüseyin Alkış ve Ayşe Tiryaki’nin payları ise yüzde 9’ar. Ayşe Tiryaki aynı zamanda Teoman - Ayşe Kaya çiftinin nikâh şahidi. Adres ise Teşvikiye... Kaya, “Ayşe Kaya markasıyla ‘A plus’ işlere bakıyorsam, 333 daha çok A ve ‘B plus’ işlere yönelik” diyor. Yeni şirket düğün ve yaşgünü fotoğraflarından belgesel ve kısa filme kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösterecek.

Haberin Devamı

5. şirketi ‘Sekiz’ oldu

Televizyoncu Acun Ilıcalı, kızıyla internette alışverişe başlıyor. Ilıcalı ilk eşinden olan kızı İlknur Banu Ilıcalı ve kardeşi doktor Ömer Cenker Ilıcalı ile birlikte ‘Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama’ adlı bir şirket kurdu.
100 bin lira sermayeli Sekiz, Acun Ilıcalı’nın Acun Medya, Devler Ligi Organizasyon, A F Havacılık ve A F Yat İşletmeciliği’nin ardından 5. şirketi. Yeni şirketin faaliyet alanına hazırgiyimden kişisel bakıma, takılardan teknolojiye birçok ürünün internet üzerinden satışı giriyor. Ilıcalı’nın eşi Zeynep Ilıcalı da bu ay halkla ilişkiler, organizasyon ve reklamcılık sektörlerinde faaliyet göstermek için ‘Teşekkürler Organizasyon ve Reklamcılık’ adlı bir şirket kurmuştu.