Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kanal D’nin ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ ekibi, kampa girdi. Peki nerede? Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’deki çiftliğinde... Sonradan film platosu haline de getirdiği 120 dönümlük arazi... Ekip, hafta içi burada çalışmalarını yapıyor sonra, İstanbul’a dönüp çekimler gerçekleşiyor. Genç bir ekip, şimdi her biri değerlidir ve heyecanlıdır. Ama içlerinden bir arkadaş ilgimi çekiyor; Evliya Aykan... Hani derler ya, kumaş çok iyi.

‘ZALİM İSTANBUL’ NE YAPAR?
Kanal D’nin yeni dizisi ‘Zalim İstanbul’ çok zor bir günde izleyiciyle buluştu. Pazartesi günü ekraanda Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’, Star TV’deki ‘Söz’ ve FOX’ta yayınlanan ‘Yasak Elma’ gibi izleyicisi oturmuş yapımlar var. Peki bu yeni proje ne yapar? TRT 1’in ‘Vuslat’ dizisiyle rekabeti olur. Yüzde 4.30’larda reytingi olsa bile bu anlamda başarıdır.

‘YASAK ELMA’ NEDEN CİDDİLEŞİR?
‘Yasak Elma’, kendisiyle bir şekilde dalga çeken senaryosuyla dikkat çekiyordu. Sonra birden, “Ciddileşelim” dediler. Tabii bunu yaparken, kaş göz yarıldı biraz... Son bölümünde Dündar, Zeynep’i kaçırıp zorla nikah kıydı... Finalde, “Evliler ne yaparsa, bizde onu yapacağız” gibi garip laflar söylendi. Kadına şiddete parmak mı bastılar şimdi!

NOT: Dün Yeşilçam müzikleriyle ilgili yazımda ‘Hülya’ filminin görüntüsünün yer almadığını yazmıştım. Görüntüler yenilenmediği için gösterilememiş, bilgisi geldi. Kopya kalitesi yetersiz...