Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

E v ahalisi ‘Çukur’un oyuncu kadrosu hakkında notlarını verdi. “Dizinin oyuncu takımı iyi, sadece biri sırıtıyor. Yamaç, mahalleye döndükten sonra olması gereken havaya hemen girdi.

Aras Bulut İynemli bunu bizlere yansıtıyor. Sena (Dilan Çiçek Deniz) için, “Hoş bir genç kız, masum bir güzelliği var ama rolü olmuyor” yorumu yapıldı. Kendisi başrolde, şu an mahalleyle ilişkisi yok, Yamaç’la yeni buluşmalarından bir şey beklenir mi? Kendi sahnelerinde bunu hissedersin. Onun sahneleri geldiğinde bir düşüş oluyor. ‘Çukur’da hepsi olmuş, bir Sena zayıf kalmış özetle... Ekibin genç oyuncumuzla daha fazla ilgilenmesinde fayda var.

Haberin Devamı

Bağırınca oluayor mu?

Rasim Ozan Kütahyalı, yine bağırıyordu; “Fatih Terim gelsiiin” diye... Hep söylendiler. Yıllardır bağırıyorlar. Bildiğim, ‘Beyaz Futbol’da beş yıldır bağırıyorlar! Peki ne değişti futbolumuzda? Tudor gitsin, Fatih gelsin. Eee sonra? Fatih Terim kaç defa gitti, geldi...

iyi aşçı arıyoruz!

Mesleğini hakkıyla yapan, bunu bizlere anlatabilen dizi karakterlerini ara ki, bulasın. ‘Dolunay’da eğitimli aşçıydı kızımız, omlet ötesine geçemedi. ‘Hayat Sırları’ dizisinde Olgun Toker’in Türkiye’nin en iyi şefi olacağına dair karakteriyle ilgili bilgilerde ipuçları vardı. Anlaşılan mutfağa girecek ve bizlere hünerlerini gösterecek. Dizilerimizde işlerini iyi yapan karakterler arıyoruz, duyurulur!

‘15 TL’den aşağı döner olmaz’

Geçtiğimiz pazartesi akşamı kanalların üzerinde anlaştığı haber hangisiydi? Çakma döner haberi... FOX, Star TV, ATV ve Show TV, et firması sahibi bir abimizin görüntüleri eşliğinde haberi verdi. Çakma dönerle kendi yaptığı dönerin farkını hem anlattı hem de muhabirlere yedirdi. Ağzımız sulandı! Haberde, “15 TL’den
aşağı döner ekmek olmaz” dendi.