Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Beren Saat dizi projelerine de girmeli artık. ‘Öde izle’ yerli dizilerinde neden

BEREN SAAT DİZİ ÇEKECEK
olmasın?” diye yazmıştım. Dizi çekeceği kulağıma geldi. En son ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynadı. Şimdi İlker Kaleli’yle bir film projesine adım attı. Programına bir dizi de eklendi. Peki hangisi? Med Yapım malum ‘Anne’ dizisini piyasaya sundu. Yuji Sakamoto’nun senaryosunu yazdığı Japon dizisi ‘Mother’ın yerli hali. Şimdi aynı senaristin ‘Woman’ dizisinin yerli hali çekilecek ve başrolde Saat olacak. Dizi, eşini kaybeden ve iki çocuğuyla yalnız kalan bir kadının hikayesini anlatacak. Peki proje hangi aşamada?
Şimdilik konuşuldu ve üzerinde anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

SARHOŞ BABA KİM OLACAK?

Hazal Kaya’nın başrolde olacağı ‘Utanmazlar’ın (Shameless’in yerli hali) oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Merak edilen karakterlerden biri Frankie Gallager’in kim olacağı... Alkolik, bencil ve narsist Frank’ı Musa Uzunlar canlandıracak. ‘Poyraz Karayel’ dizisinde Bahri Umman karakteriyle kelimenin tam anlamıyla ‘gönüllerde taht’ kuran Uzunlar, şimdi bu zorlu rolü üstleniyor. Gözümün önüne getiriyorum ve “Öyle bir oynar ki” diyorum. Uzunlar, çok doğru bir karar.

ZATEN ALTI BÖLÜM ANLAŞTILAR

BEREN SAAT DİZİ ÇEKECEK


Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu ve Hatice Aslan’ın paylaştıkları ‘İçimdeki Fırtına’ dizisi, bu hafta yayınlanacak altıncı bölümüyle ekrana veda edecek. Duyduğum, diziyi yayınlayan Star TV, “Altı bölüm çekilir, duruma bakılır” diyerek bir anlaşma yapmış. Sanırım birçok proje için geçerli bir durum bu. Dizinin kendisine gelirsek; tutsa bir laf edilmeyecek, tutmadığı için de fazla söz söylenmeyecek bir proje. Cümleden de anlaşıldığı üzere dizinin böyle her yöne çekilebilir bir hali vardı. Ticari açıdan bakılırsa yani ‘reyting’ durumuna, ilk bölüm hüsran sonra büyük bir zıplama gösterdi. Ardından tekrar dibe vurdu, zaten final kararı alındı.