Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

BİZ ONUN HALİNİ ANLARIZ

Kanal D’ de ‘4 Kadın ‘ programını izliyoruz. Ev ahalisi “Kalsın” dedi “Seyredilebilecek tek program, şu saatte.” İrem Derici, aşk kanunları belirlemiş. Derya Tuna atladı: “Bu kanunlara göre, bir aşk bulmak mümkün değil. O zaman hesaplı, kitaplı ve mantıklı oluyor. Aşkın gözü kör demezler mi?” Ev ahalisi, “Kadın haklı. İbrahim Tatlıses neler çektirdi. Tam da kendi durumunu anlattı vallahi” dedi.

BİZ ONUN HALİNİ ANLARIZ
MELTEM FENA YANMIŞ

‘Çocuklar Duymasın’, yeni sezonu açtı. Evdekiler, “Haydi bakalım” dedi. “Neden bu kadar yanar ki güneş altında? Meltem hanımın rengi ne öyle? Beyaz giyince iyice tuhaf görünüyor. Hiç geçmeyen bronzluğun üzerine sanki yeni renkler eklenmiş” diye söylenip, durdular. Pınar Altuğ, hep böyle olmayı seviyor. Yaz kış aynı renk. Rahmetli annem de öyleydi. Mayıs’ta açardı sezonu Boğaz’da. Bir daha havlunun üstünden onu alabilene aşk olsun. Deri büzüşürdü artık. Diziye gelirsek, işte bildik ekip işi. Bakalım bu sene nasıl numaralar olacak. İzlenme oranını artırmak için geçtiğimiz yıl, epey numara yapmışlardı.

Haberin Devamı

HAKAN URAL’ DAN TOLERASYON

Emili Sezar adlı okurumdan bir not geldi; ‘Hakan Ural bazen kelimeleri öyle yanlış kullanıyor ki. İki örnek vereyim. Tolerasyon dedi tolerans yerine. Parametre yerine barometre dedi. Bunlar affedilir yanlışlar değil’.

TRT’NİN ÜÇLÜSÜ PAKİSTAN PAZARINDA

Pakistan, bizim dizilerin ilgi gördüğü bir pazar. TRT’ nin iş yapan üçlüsü ‘Payitaht Abdülhamid’, ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Filinta’, Pakistan’ın en önemli sinema salonları sahibi Cinepax şirketine bağlı televizyon kanalı Starz Play ile anlaştı. ‘Payitaht Abdülhamid’ son olarak Özbekistan ve Arnavutluk’a satıldı. Bu bölgelerde iyi iş yapıyorlar anlaşılan.