Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bir yatırım şirketinin reklamında; “Spor da, tıpkı yatırım gibidir. Kazanmak da var kaybetmek de” deniyor. Ev ahalisi, “Doğrusu, yatırım da tıpkı spor gibidir olmalıydı” dedi. “Benzettiğin değil, benzetilen şeyin reklamını yapıyorsunuz” diye de gerekçeyi açıkladı.

Katiller çorap söküğü gibi...

‘Ufak Tefek Cinayetler’de artık her karakter ‘bir katil adayı’... En sakin Arzu’nun sonu bekleniyor muydu? Ekiptekiler, “Sene başında söyledik, daha büyükleri olacak diye... Yazın biz tüm seneyi kurduk. Evet, her karakter katil adayı” dedi.

DOĞRU MESAJ MI

Tematik kanallar tekrarla dolu

Sevgili Atilla Gökçe abim aradı, “DMAX kanalında izlediği programların tekrar tekrar ekrana geldiğini söyledi. Tesadüf benim de seyrettiğim müzik kanalı Mezzo’da da aynı durumla karşılaştım. Erken kalkıyorum yazmak için. Güzel caz örnekleri var. Baktım, aynı listeyi yayınlıyorlar. Tematik kanallar böyle mi yayın yapıyor kendi ülkelerinde?

Komedi dizisi bizde olmaz

Yapımcı bir tanığım söyledi. “Uzun dizi sisteminde komedi gitmiyor. En son örnek, Kanal D’nin bana göre sezonun en iyilerinden ‘Koca Koca Yalanlar’... Komedi lastik gibi uzamaz, böyle olunca da ömrü kısalıyor.

DOĞRU MESAJ MI