Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

TV8’de Serap Paköz’ün sunduğu ‘Gerçeğin Peşinde’ programında Erdal Bey, evli fakat imam nikahlı bir eşi daha var. Arada, çocuk aldırdığı bir hanım olduğundan da bahsediliyor. Muhterem Hanım onun ikinci eşi, kanser hastalığı geçirmiş ve eşinden ilgi görmemiş. İmam nikahlı eşi ise, Meltem Hanım ve canlı yayına bağlanıyor. Son olarak devreye giren kişi ise, nikahlı eşin annesi...

İmam nikahlı eş telefonda

Paköz, “Erdal Bey’in hayatında olan Meltem Hanım yayında” dedi ve ona “İçiniz rahat mı?” diye sordu. Meltem Hanım, “Her insanın bir rolü vardır, rolümü oynadım burada. Belki Erdal Bey bana da aynısını yapar. Kuşun güvendiği dal değil, kanatlarıdır. Ayrılma sebepleri kesinlikle ben değilim” dedi. Muhterem Hanım, “Sensin canım sensin” diyerek bağırdı ve “Ay canım benim ajitasyon yapma. İki yıldır çıkmadığın kanal kalmadı. Güzelim yanıma gel, senin kocanın mesajları bende aşkım” diye konuştu. Paköz araya girdi ve “İki kadının savaşı değil bu” dedi. Daha sonra Meltem Hanım’a da, “Bir film bittiği zaman, aklımızda hep iyi karakterler kalır. Kötüleri hep kötü hatırlarız. Siz bu oyunda, herkesin gözünde kötü roldesiniz” diyerek, dizideki karakteri belirledi.

Haberin Devamı

Evli adamla gayriahlaki haller

Muhterem Hanım araya girdi ve “Ben hâlâ nikahlıyım” dedi. Paköz, “Hâlâ nikahlı bir karısı var. Evli bir adamla beraberlik sürdürdüğünüz için, gayriahlaki bir durum var. Geride üç tane çocuk var. Siz de bir annesiniz. Beraber olduğunuz adamın o çocukları mağdur etmemesi için sizin devreye girmeniz gerekirken, hiçbir şey yokmuş gibi yaşıyorsunuz” dedi. Meltem Hanım, “Herkes alnında yazanı yaşar. Kader, Serap Hanım” cevabını verdi. Meltem Hanım, “Ben ona (Muhterem Hanım’a) ben senin nikahlı olduğunu bilmiyordum, özür dilerim dedim. Erdal’ın ayağına kapandım. Bir ihtimal varsa, git dedim” diyerek sözlerine devam etti. Muhterem Hanım ise, “Ahh ah” diyerek alaycı bir şekilde gülümsedi.

Sürpriz bölüm finali

Paköz, reklam sonrasında girişi, “Artık Erdal Bey çocuklarına bakıyor ve nafakalarını ödüyor. Ne zaman duyabilirim bu sözü?” diyerek yaptı. Erdal Bey’den, “Çok yakında tek tek makbuzları göndereceğim size” cevabı geldi. Yayına, sürpriz bir telefon bağlandı. Erdal Bey’in imam nikahlı eşinin annesi, “Erdal Bey çok yalan söylüyor, hain birisi” dedi. Stüdyoda alkış, kıyamet... Paköz, “Sizin müstakbel kayınvalideniz oluyor. Siz yalancı olmadığınızı nasıl kanıtlayacaksınız? Verdiğiniz sözü tutacak mısınız?” diye sordu ve noktayı “Yarın TV8 ekranında buluşmak dileğiyle” diyerek koydu. Daha ne olsun?