Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Yasak Elma’da Yıldız’ın hamile olduğunu öğrenen Ender, küplere biniyor. “Hamileliğin ilk aylarında düşük olayları hep olur zaten. Bizim yaptığımızı kim bilebilir?” diyor kardeşine... “Abla katil mi olacağız?” tepkisine ise şöyle yanıt veriyor: “Yıldız doğursun, bir de mirasa ortak olsun öyle mi?”

Ev ahalisi, “Böyle kötülükleri izlemeyi kaldıramıyoruz” dedi. Ben de dedim ki: “Bu dizi, gerçek hayat böyle değil...”

Onlar da “Peki bu Talat Bulut ile Şevval Sam kavgası senaryo mu?” diye sordu!

EVDE ‘YASAK ELMA’ İSYANI
DİZİ İZLİYORUZ VE DE BORÇLUYUZ

Haberin Devamı

Bloomberg kanalında Ali Çağatay, konuğu Adnan Dalgakıran’la ‘Türkiye’nin Röntgeni’ diyerek bir tablo üzerine konuştu. Kitap okuma yüzde 1, gazete okuma yüzde 0.3, TV izleme yüzde 78, dizi izleme yüzde 37, belgesel seyretme yüzde 1, haber izleme yüzde 32, evlilik programı seyretme yüzde 76.1, dini habere ilgi yüzde 78, pornogafiye ilgi yüzde 78.3, borçluluk oranı yüzde 78.3...
Adnan Bey, “Temel konulara kafa yormuyoruz. Kendimizi bir şeylere emanet ediyoruz” dedi. 1980 Darbesi’nden sonra, böyle bir toplum için epey bir uğraş verildi. Sanırım onun sonucu olsa gerek... Ama yine de mutluyuz, dizi ihracatında ABD’den sonra ikinciyiz.

KARE DONUNCA

SURİYELİLER NE ALEMDE?

EVDE ‘YASAK ELMA’ İSYANI

24 TV’den bir kare... Ekranda ‘Türkiye’nin Suriye Politikası’ yazıyor. Aşağıda ise cevabı yer alıyor: ‘Suriyeliyi fidye için kaçıran dört Suriyeli, yakalandı’. Toplum olarak kaynaştık, savaştan uzak, ülkemizde gündelik yaşamlarını devam ettiriyorlar.