Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Farah Zeynep Abdullah’ın önümüzdeki yıl oynayacağı proje belli oldu, ‘Bir Litre Gözyaşı’. Japon dizisinden uyarlama. Romanı ‘best sellers’ olmuş, ‘One Liter of Tears’. Dizi, tedavi edilemeyen ve sürekli ilerleyen hastalığı olan genç bir kızın hayatını konu alıyor. Projeyi, MF Yapım çekecek. Oyuncuyla anlaşma sağlandı. Bir sürpriz isim daha olabilir, Kerem Bürsin. Dizi, Kanal D’de yayınlanacak.

Temel Reis ve ıspanak hikayesi

TRT 1’de yayınlanan ‘Doğrusu Ne?’ haberlerinde ‘Ispanağın demir deposu olduğu gerçek mi değil mi?’ sorusuna cevap arandı. Alman bilim adamlarının, durumun yanlış bilindiğini ve asıl demirin kayısıda olduğunu açıkladıkları metin de yer aldı. Ispanağın içinde demir olduğu hikayesinin Temel Reis’le birlikte gizemini koruduğu söylendi.
Bu bir reklam pazarlaması mıydı?

Haberin Devamı

Çekinmeden kim viski diyecek?

D-Smart’ta ‘Umudun Peşinde’ filminden bir sahne vardı. Adam, “Affedersiniz, alabilir miyim?” diye garson kıza soruyor. Kız, “Kırmızı mı, beyaz mı?” diyor. Planet Türk kanalında da ‘Dul Bir Kadın’ filmi vardı. Nur Sürer, “Afrodizyak bir yer Bodrum” diyor. Müjde Ar, bunun ne demek olduğunu soruyor. Sürer açıklık getiriyor, “..... istekleri arttırıyor derler.” Boşluklar doldurulsa cezası var mı? Yok. Peki niye böyle?
Gerçekler ayrıntıda gizlidir.

Toplum çok sivil

Türkiye’de 11 bin sivil toplum kuruluşu varmış. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Halk TV’de söyledi: “Sivil toplum dedikleri böyle bir şey olsa.”

İlginç tesadüf!

Kanal D’de bu akşam ‘Kod Adı: Olympus’ filmi ekrana gelecek. ABD’yi hesapta olmayan bir terörist saldırı bekler. Köstebeklerin yönettiği bir eylem sonucu, başkan esir alınır. Durumu çözecek özel kuvvetler biriminde görevli ajan Mike Banning’tir. Ne tesadüf!