Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sevgili Mesut Yar yazdı; İlker Ayrık, Selçuk Yöntem, Timur Acar ve Murat Güloğlu yarışma programları için FOX’la görüşüyor ya da anlaştı diye... Bu isimlerin kesin olmadığını ama görüşmelerin yapıldığını öğrendim. Bu kişilerin yanında başka isimler de var. Onlardan biri Tolga Çevik. FOX önümüzdeki aralık ayından itibaren ‘yedi gün yedi dizi’ yerine çok izlenen zaman dilimlerinde yarışmaları da bu flaş isimlerle ekrana getirecek. Daha önce yaptıklarından farklı olacak. Altı yabancı format düşünülüyor. Bunlardan bazılarıyla anlaşma sağlandı. İsimler arasında Murat Güloğlu’nun durumu farklı. Kanaldan ayrılması küslük şeklinde olmadı. Kanalın ekran yüzü olarak yeni bir yarışmada tekrar karşımızda olabileceği söyleniyor. Kanal, gündüz kuşağına da ‘sürpriz isimler’ almayı hedefliyor. Gece şov programları da listede. Mesela neden Okan Bayülgen’in yeni adresi FOX olmasın?

Haberin Devamı

KİMSE KOVULMADI!

“Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Grup radyolarından Radyo Müzik, geçtiğimiz cuma günü radikal bir karar alarak tüm yayıncıların işine son verdi” şeklinde haberler çıktı. Benim öğrendiğim durum şu; kovulma yok. Bir kişi dışındaki bütün radyo çalışanları, grubun diğer radyolarına geçmiş. Grubun amacı ‘Radyo Trafik’i yeni ve daha kapsamlı bir trafik radyosuna dönüştürmek. Radyonun tüm Marmara Bölgesi’ni kapsaması düşünülüyor.

ESRA EROL AYRILMIYOR

FOX’TAN SÜRPRİZ ATAKLAR


Esra Erol’un ATV’den ayrılacağı yönünde kulağıma dedikodular geldi. Kendisine sordum. “Üç yıllık anlaşmam mevcut. Bir yılı daha var. Ayrıca kanalla gönül bağım bulunuyor. Ayrılmayı düşünmüyorum” dedi. ‘Evlilik programına devam’ konusundaki sorularımı da “Öncelikle bu sezonu bitirmek tek düşüncem. Sezon finali 23 Haziran’da. Biraz dinlenmek istiyorum. Sonra duruma bakacağım” diye yanıtladı. Duyduğuma göre kanalla hareket edecek. ‘Evlilik programlarının bitirilmesi yönünde’ baskı devam ederse, Erol başka bir proje için kolları sıvayabilir. Kanal, alınan izlenme oranından memnun. Sorun çıkmadığı takdirde devam edilmesini ister diye düşünüyorum.