Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Hakan Peker, TRT Müzik’te canlı yayın sırasında rejinin kendisini ekrana getirmediğini söyleyerek, stüdyoyu terk etti. Sordum, soruşturdum ortaya ilginç ayrıntılar çıktı.

HAKAN PEKER HAKLI MI

‘Yakın plan istemiyorum!’

Programın başlamasından yaklaşık 45 dakika sonra reklama girilmiş. Arada, Peker yönetmenden, “Yakın plan çekmeyin” isteğinde bulunmuş. Yönetmen de bu isteği makul karşılamış. Sonrasında görüntülerde yer alan ayrıntılar...

Eşi de çekimlerdeydi

Bir başka ayrıntı, Peker’in eşi de yayın sırasında oradaymış. Programdan sonra
Peker’le yönetmen zaten birbirini görmemiş. İddia o ki, eşi Peker’in fevri davrandığını söyleyerek, özür dilemiş.

Haberin Devamı

Gündemde olmak için mi?

Bir diğer iddia ise, ‘Tekrar gündeme gelmek çabası’ yönünde oldu. Peker’in bu hareketini, böyle bir gerekçe altında görmek istemem. Kendisini, popüler müziğin en iyi döneminin isimlerinden biri olarak hatırlarız.

'8. GÜN' NE OLACAK?

İki bölüm sonunda ‘8. Gün’ün devamı için mucize olur demek, yanlış olmaz. Biraz günü biraz da bizim izleyicinin (ATV’nin izleyici profili için) kafasını karıştıran bir proje olmasından dolayı, böyle olduğu kanaatindeyim. Komplo teorileri, bizzat senaryoları yazılmış, gerçek hayatımızda bizlere sunulmuş ve örnekleri bol bir ülkede yaşıyoruz. ‘8.Gün’, sır perdesi aralanmamış siyasi bir cinayet üzerinden hareketle giriyor. Ben de umutlanmış, bir ilk olarak benzer dizilere yol açar diye dileklerimi yollamıştım. Gündüz kuşağı programları ‘Yemekteyiz’ ve ‘Esra Erol’un da gerisinde kalıyorlar. Belirteyim, amacım programları küçümsemek değil. Söylemek istediğim, çok izlenen zaman dilimi dizisinin, gündüz kuşağı programlarının da gerisinde kalması durumu...

HAKAN PEKER HAKLI MI

ATV yine de arkasında durur ve hiç olmazsa bir 13 bölüm çekilirse, yurtdışı pazarına ilginç bir işimizi sunmuş olmaz mıyız?