Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Çember’de intihar eden gençlerin dinledikleri Seksendört grubunun ‘Ölürüm Hasretinle’ parçası çaldı. Yapım ekibi böyle uygun görmüş. Ev ahalisi, “Pek iç karartıcı şarkıymış” dedi. Murat Kekilli’yle boy ölçüşmesi mümkün değil ama.

TRT’nin ressamı

‘Dolunay’ dizisinde Bulut’un resim ödevini Fatoş’la Tarık yapıyor. Fatoş, “Senin şu gerçekçi tarafına hayranım” diyor. Tarık’ın, “Yaa Fatoş Hanım biz Bob Ross’la büyüdük” lafı bizi de o günlere götürdü. TRT’nin resim yapan sakallı abisi, kimine göre de amcası. Bizim kuşaktan olup da ‘Resim Sevinci’nin rahle-i tedrisinden geçmeyen var mı? TRT’nin bugünden geleceğe hatırlanacak hangi programı olacak?

Haberin Devamı

Gizli reklam böyle olur

Enerji içeceğini Deniz bir devirdi, şarkıyı sular seller misali, tamamladı. ‘Kanatlandırıyor’ durumu. Bazı içenlerin içecekle ilgili kanatlanmadığı ve dava açıp kazandığını duymuştum. Deniz onlardan değil anlaşılan.

Malikâne mi otel odası mı?

İNTİHARIN  ŞARKISI MI

‘Cennet’in Gözyaşları’nda Arzu odasına çıkıyor. Kapıyı açtığında elektrik düğmesinin yanında bir elektrik anahtarı var. Ev ahalisinin dikkatinden kaçmadı. Bir sahne öncesinde malikânenin dış görüntüsü vardı. Soyer’lerin malikânesi yoksa bir otel miydi?

Fakir ama gururlu halk

“Ülkemizin yüzde 43’ü fakirlik yaşıyor. Ama devrim olmuyor” cümlesini Hindistan’la ilgili Docubox kanalında ‘İz Sürücü’ (Track Rider) seyahat programında duyup, not almışım. Acaba neden? Cevabını siz verin.

Abartılardan bir demet

Fikret Orman basın toplantısı yaptı. CNN Türk’te Emre Tilev haber sonrası, “Ben sayın başkanın bütün sözlerinin, hatta nefesinin bile altına imza atıyorum” dedi.