Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Malatya-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövans maçı aSpor’daydı. Ev ahalisiyle izledik. Maçta tekrar pozisyonlarında zamanlama sıkıntısı vardı. 56’ncı dakikada Onyekuru’ya faul yapıldı. Selçuk atışı kullandı. Fernando kötü bir kafa vurdu. Pozisyon tekrarı gösterildi. Sonra bir daha verildi. “Bu da bir başka açı” dediği üçüncü tekrara girmişti ki spiker, “Bu arada hareketlenen Onyekuru, Farnolle kalesinden çıktı” diye bağırıyordu. Kamera, top içeri girerken son anda yakaladı. Galatasaray’ın üçüncü golünde pozisyonu göremedik, tekrarını izledik!

Haberin Devamı

MANKENİ KİM GİYDİRDİ?
‘Yemekteyiz’de yarışmacı Pınar Hanım’ın evinde değişik bir lamba vardı. Vitrin mankeni satın alıp, siyaha boyayıp kablo geçirip lamba yapmış. Dış ses; “Kombini bizim Büşra yaptı” dedi. Mankenimiz giyinik miydi, yoksa sonradan mı giyindi anlayamadık. Ev ahalisi, “Aslında manken çıplaktı program icabı giydirdiler” yorumunu yaptı. Bizim ev ahalisi çok fesat ben söyleyeyim!

Çok izlenen dizi kadar
İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantıları canlı yayınlanmaya başladı. 3.5 milyon kişi izliyormuş. Yani reytingi iyi, bir dizi kadar.

BU NASIL KAMU SPOTU?
Bir ilkokulun bahçesindeyiz. “Selim, müdür seni çağırıyor” diye bağırıyor çocuk. Selim, müdürün kapısını çalıyor, içeri giriyor. “Selim, oğlum sen ne yapmışsın. Bu kadarını da senden beklemiyordum. Dedeni bile çağırttın bana” diyor. Selim’in yüzü allak bullak. Müdür elindeki kağıda bakarak, “Kazanmışsın Darüşşafaka’da okuyacaksın” diyor. Ev ahalisi, “Böyle mi verilir haber?” dedi.