Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

NTV Spor’un isim hakkı Doğuş Grubu’nda kaldı. Satılan, frekans. NTV’nin ilk zamanlarında, kanalın sporu tek başına güçlüydü. Şimdilerde, “NTV Spor, NTV içinde yaşayacak” diyorlar. Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol devam ediyor. ‘Basketbol maçları da olacak. Elimizdeki içerik de aynı şekilde’ duyumları aldım. Ayrıca “Spor içeriğini daha da kuvvetlendireceğiz” şeklinde konuşuyorlar. NTV Spor, dijital ortamda web sitesinden yayınlanacak. Sonuçta NTV, spor kanalıydı. Şimdi NTV’nin içinde bir yayın. Acaba, NTV Spor isim hakkını bir gün tekrar alır mı?

Ekranda iyi komediler de var

Ekrana gelen komik gişe filmlerini pek sevmediğimi yazmışımdır. İyi örnekleri de çıkmadı değil. İşte listem, ‘Seni Seven Ölsün’ (D-Smart), ‘Çarşı Pazar’ (Show TV), ‘Yok Artık 2’ (TV8) ve ‘Ali Kundilli’ (D-Smart). TRT’de yayınlanan ‘Kalender Soğuğu’nda o ne fotoğraflar, o ne öykü ve oyunculuk... Hemen bir dip not, iki filmde de benzer rollerdeki Cem Gelinoğlu’nu izledim. Kendisi, Peter Sellers olacak kapasitede. Adamın yüzü gülmüyor ama sen gülüyorsun. Hani Hollywood’ta olsa, dünya çapında olurdu.

NTV SPOR BİTMİYOR

Haberin Devamı

Lafın üzerine istifa etti!

TRT Spor’da Beşiktaş-Kasımpaşa maçı sonunda, başlama vuruşu ekrana geldi. Kasımpaşa yenilmiş, ama ikinci yarı iyi oynamış. Yorumcu Serkan Reçber, “Kemal Özdeş’i ben hep söylüyorum, hakkı az teslim edilen ...” cümle öyle kalıyor. Programı sunan Hünkar Mutlu, “Kemal Özdeş görevini bıraktığını açıklamış!” diyor.

Hiç seksi değil

Ozan Güven, bir bisküvi markasının reklamında oynuyor. “Hiç ısırmadığın gibi ısır” diyerek, hesapta iç gıcıklayan bir ses tonuyla konuşuyor. Ev ahalisi, “Hiç seksi değil” dedi. Ozan Bey sadece sesledirmesini yapsaydı.

Stat isimleri unutulmaz

TRT Spor’a Nuri Şahin konuktu. Beşiktaş-Bayern Munih maçı soruldu. “Özellikle İnönü’deki maç, İnönü değil mi stadın ismi, (gülüyor) ortada.” Hafızaları silmek mümkün değildir. Bizim için Ali Sami Yen, Beşiktaşlı için İnönü’dür. Önüne, arkasına ne gelirse gelsin.

‘Bu kameramanı çok sevdim’

A Spor’da geçtiğimiz hafta Serkan Korkmaz, “Bize göre sağ taraftaki yedek kulübesi mi Göztepe’nin? O zaman aynı kameraman, bu da çok güzel plan. Bu arkadaşı tebrik ediyorum. Güzel detaylar yakalamış” dedi. Bu şekilde ayrıntıların konuşulduğu futbol programları pek olmuyor. Arkadaşımız kimse, elini kaldırsın.