Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Çetin Tekindor, “Unutmayın ısı yalıtımı doğru yapılırsa dört mevsim konfor, dört mevsim kazanç demektir” diyerek reklamlarda... Kebapçı Celal portresiyle gaddar mafya Tekindor, finali bekleseydi. Reklamda sempatik. Boya reklamı haliyle Celal karizmasını götürmüş. Reklamcıya söyleyebilirdi; “Abi dur, dizi zaten bitiyor.”

Aras Bulut İynemli’nin de pantolon reklamı yayına girdi. Bir dizideki haline bak, bir de reklamdakine... Ünlü olduk ama para kazanalım olmaz. Şöhret, şöhretin kendisinden daha pahalıdır.

Haberin Devamı

DONDURMALI BAKLAVA KUTUDA OLMAZ!

Reklamlardan açıldı söz. Ev ahalisi iki reklama takmış durumda. Bunlardan biri, ev baklavalı dövme dondurma. Hem de ev baklavalı! Sevgili Rasim Öztekin’le Altan Erkekli oynuyor. Baklava üzerinde dondurma muhteşem olur. Rasim mutlaka biliyordur. Ama kutu içinde değil. Cemil Baba var bizim orada. Geçenlerde kuru baklava üzerine sade dondurmayı çıtır çıtır yedik. Rasim İzmir’e geldiğinde ısmarlarım. Diğeri de pastane limonatası diye Ramazan boyu ekranda olan reklam. Limonata yaptılar, idare ettik. Üzerine bir de pastanesi eklendi. Olmaz kardeşim mümkün mü? Ev ahalisi, “Selendi’deki pastanenin limonatasına yaklaşabilirler mi?” diye soruyor.

SEN NEYMİŞSİN ABİ!

CNN Türk’te Aslı Öymen’nin konuğu, yönetmen Onur Ünlü. Nasıl bir sinema
yaptığını Öymen özetledi: “Bu sinema çokça fantastik, biraz absürd veya çok absürd, romantik, komik ve çokça kaotik.”

O İŞ PATLADI MI?

Ahu Özyurt’un ‘Türkye’nin Gündemi’ programında Doç. Dr. Barış Doster, “Arap NATO’su ve İsrail kime karşı konumlanacak? Elbette İran’a” dedi. Özyurt, “O iş patladı, bitti mi?” diye sordu. Patlamamış, araya Katar meselesi girmiş. Hocamız öyle dedi. Her şekilde Orta Doğu patlıyor zaten.

CEVHER ÜNİVERSİTESİ

‘Hayat Şarkısı’nın finalinde Kerim Cevher, hayalindeki özel üniversiteyi kuruyor. Arsayı gördük, kendisi yapım aşamasında olacak. Merak ettim, ücreti ne kadar olurdu?