Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

ATV’nin izlenen dizilerinden ‘Parmaklıklar Ardında’ dün birden ortadan kayboldu. Yerinde ‘Samanyolu’ vardı. Halbuki gün boyu ‘Parmaklıklar Ardında’nın yeni bölüm jeneriği dönmüştü. Hatta ben de şaşırdım günleri mi karıştırdım diye. Sonra baktım, perşembe günü saat 11.31’de o akşama değişiklik göndermişler: “18 / Şubat / 2010 Perşembe günü saat 20.00’da görülen “Parmaklıklar Ardında” yerine, “Samanyolu” tekrar bölümüyle yayınlanacaktır” diye.
Efendim, anlaşılan Star’da Lille - Fenerbahçe maçı olunca, ATV “Dizimize kıymayalım” diyerek yeni bölümü haftaya sakladı!
E, acaba bu maçın yayınlanacağını kanal yeni mi duymuştu? Mesela Kanal D ‘Aşk-ı Memnu’ dizisini yayınladı. Maç var diye iptal etmedi.


REHBERİM

EN ÇOK REKLAMDA OYNAYAN FUTBOLCU
‘Atıf Hoca ile Reklam Rekabet’te konuk Rıdvan Dilmen. Reklamlarda en çok rol alan isimlerin başında geliyormuş Dilmen. Bu akşam reklam ve futbol konuşuluyor.(BUGÜN TV / 23.00)

BEN BU PROGRAMI SEVİYORUM
Ferhat Göçer’in programını seviyorum. Program müzik performansı ve kayıt olarak çok başarılı. Bu akşam bir usta var; Cihan Okan. O bir perküsyon ustası. Ve Meyra. TRT 1 / 22.50

SECRET SHOW
Victoria’s Secret Show yürekleri yakabilir. Dünyanın en prestijli defilesi. Yok yok yani. Yılbaşında ekrana gelen şovun tekrarı. Eh gözümüz gönlümüz de açılır. Bilmem buna RTÜK ne der? Artık her şeyden nem kapmak gerekir!(CNBC - E/22.00)

FARKLI FİLM İSTEYENLER
Ülke TV’nin ‘Çağdaş Sinema Kuşağı’nda her cumartesi son dönem ödüllü art-house filmler, Haneke’den Angelopoulos’a, Latin Amerika sinemasından İran sinemasına usta yönetmenlerin filmleri izleyenlere başka bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu hafta iç savaş trajedisini doğal bir anlatımla beyazperdeye taşıyan ‘Batı Beyrut’ isimli film ekrana geliyor. (Ülke TV / 19.45)

DİLEK SABANCI BABASINI ANLATIYOR
CNN Türk’ün klasikleşmiş programlarından biri de ‘Oradaydım’. Yakın dönemde tarihe tanıklık edenlerin resmi geçidi. Dilek Sabancı, babası Sakıp Sabancı’yı anlatıyor. Özdemir Sabancı suikastı aileyi nasıl etkiledi? Sakıp Sabancı’nın hastalığında neler yaşandı? Bence bu serinin en ilginç bölümlerinden biri. (23.30)


BİR HİKAYE DAHA
Evet bir ilginç hikaye de aslında Habertürk’te Serfinaz Ergun’un ‘Aktüalite’deki konuğu Zeliha Berksoy’dan gelecek. Annesi Semiha Berksoy’u anlatacak. Nazım Hikmet ile olan aşkı Atatürk ile ilişkileri vs... (13.05)

TUBA BÜYÜKÜSTÜN NE YAPACAK?
Malum ATV’nin yeni dizilerinden biri ‘Gönülçelen’ ve başrolde Tuba Büyüküstün var. Dizi ile ilgili konuşacak. Merak edenler Didem Uğurlu’nun sunduğu ‘Dizi TV’ye bakabilir. (ATV / 13.15)