Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Onur Akay, internet sitesinde şöyle yazdı: “RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer alan magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiği bilgisine ulaştım.” Konu, Star TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programıyla ilgili... Kanal, bu programın yayınını bitirmiş. Haber doğru... “RTük, bu tarz programları istemiyor mu?” diye sordum, “Böyle bir yazı yazılması mümkün değil. RTÜK böyle bir yazı yazamaz” yanıtını aldım. Bir ufak örnek...
Teve2, sabah kuşağında magazin programıyla yeni sezona başlıyor. Yani RTÜK’ün böyle bir karar almayacağı bu örnekten de anlaşılıyor. Peki Star TV’de neler oluyor?

Haberin Devamı

Kadın kuşağı geliyor

Star TV cephesinden kendilerine RTÜK’ten böyle bir yazı gelmediğini öğrendim. Magazin programı yapmama kararı almışlar. Peki yerine ne gelecek? “Kadın kuşak programı üzerinde çalışıyoruz” dediler. Yapımın şu an adı ve sunucusu belli değil...

RTÜK, MAGAZİN PROGRAMLARINA KARŞI MI

ŞİMDİ Mİ KIZIYORSUNUZ?

Adnan Hoca üzerine çeşitlemeler... Kimi, “Ben yazmıştım”, kimi, “Ben biliyordum” kimi de “Gizli kapaklı işleri mevcuttu” diyor ortalarda... Bir dokunulmazlık zırhı vardı. Kanal kurdu, her akşam kedicikler izlendi. Magazini yapıldı sayfa sayfa... Kimse “Bu ne iştir?” diye sordu mu? Hep beraber güle eğlene izledik (!) Davet verdi, şöhretlerimiz arz-ı endam etti. O gün kimse, “Niye gittiniz?” diye yazdı mı? Peşinde koşan polis müdürünün başına gelmedik kalmadı. O zaman kimse bir şey yazdı mı? Şimdi “Meğer adam neler yapmış” deniyor. Kemal Sunal’ın dediği gibi; “Allah Allah.”

VADİLERDE KIZILDERİLİ VAR

Bloomberg’te, borsa grafikleri ekrana geliyor. Aslı Şafak vadilere benzetiyor. Nedense o vadilerin ardında saklanan Kızılderililerin olabileceğinden bahsetti. Hani espri mahiyetinde... Bitmedi bu Kızılderililerden beyaz adamın çektiği... Ekonomi kanalının grafiklerinde bile onlar var (!)

RTÜK, MAGAZİN PROGRAMLARINA KARŞI MI