Muğla Yazılıtaş Mevkiine Yeni İçme Suyu Hattı

Yazılıtaş Mevkiine Yeni İçme Suyu Hattı

18.10.2017 - 11:15 | Son Güncellenme:

.

Yazılıtaş Mevkiine Yeni İçme Suyu Hattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde içme suyu yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yatırımlar kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Ula ilçesi Gökova Mahallesi Yazılıtaş mevkiinde yeni içme suyu hattı çekiliyor.
MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gökova Mahallesi Yazılıtaş mevkiinde yüksek yerlerde bulunan konutlara su çıkmaması nedeniyle yeni içme suyu hattının çekilmesi için çalışma devam ediyor.
Bölgede devam eden içme suyu hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yazılıtaş mevkiinde bulunan kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hatları ve abone bağlantıları yenilenerek basınç sorunu ortadan kalkacak.
Bölgedeki içme suyu hat çalışmalarını yakından takip eden Gökova Mahalle Muhtarı Ulaş Bavut, MUSKİ’nin ekiplerinden ve çalışmalarından mahalleli olarak çok memnun olduklarını ifade etti. Bavut, “Gökova Mahallesi gelişmekte olan bir yer. Buna bağlı olarak gün geçtikçe hane ve nüfus sayımız çoğalıyor. Bu nedenle içme suyu hatlarının eski ve küçük olması nedeniyle mahallemizde uzun süredir devam eden bir basınç problemi vardı. Bu problem nedeniyle üst kotlarda yer alan hanelerde su sıkıntısı yaşanıyordu. Bu çalışmaların sonucunda basınç probleminin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Çalışmalar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.