Cumartesi
20.05.2017 - 02:30 | Son Güncelleme: 20.05.2017-2:30

Yazın “zorunlu” mola noktası

Must Nişantaşı yenilenen menüsü ve genişleteceği bahçesiyle yaz için güzel bir mola noktası sunuyor

Sitene Ekle

ÖZGE TABAK - ozge.tabak@milliyet.com.tr

Must Nişantaşı yaz aylarını menüsünde yaptığı yeniliklerle karşılıyor. İmza yemekleri servis edilmeye devam edecek; bununla birlikte menünün yaklaşık yüzde 70’i değişiyor. Sebze ve meyvelerin kullanıldığı ve balık ağırlıklı eklemeler sonucunda, yaza uygun olarak daha hafif bir menü var karşınızda...

Başlangıçlarda favorilerden olan köz patates ve ılık karidese yengeç salatasının eklendiğini söylüyor şef Kadir Aydoğan. Ana yemeklerde en çok tercih edilenlerin ağır ateşte pişmiş dana yanağı, bonfile ve buharda levrek olduğunu anlatıyor, yenilenen ördek confit ile bütün bir şekilde sunulacak köy tavuğunun iddialı olduğunu ekliyor. Bunlar haricinde özel fırında hazırlanan pizza çeşitleri, makarna ve risotto’lar da veriliyor mekanda. Tatlı olarak ise formuna dikkat edenlerin rahatlıkla seçebileceği unsuz şekersiz kek ile menünün yenisi balkabaklı kek önerilerin en başında...

Kokteyl menüleri iddialı

Must’ın ortağı ve işletmecisi Ercan Gümüşkaya kahvaltı seçenekleri de olan mekanın öğle saati ve sonrası yoğunlaştığını, orta yaş ve üstü kitlenin de burayı çok tercih ettiğini belirtiyor. Akşam servisinin her gün yoğun geçtiğini anlatan Gümüşkaya mekanın enerjisi ve samimiyetinin, güzel yemeklerin, iyi servisin bunda etkili olduğunu söylüyor. Her akşam DJ performansı olan Must’ın müdavimlerini yarattığını, aralıksız her gün gelenlerin olduğunu da ekliyor.

Pazar günleri 11.00-17.00 arasında canlı caz performansı eşliğinde drunch servisi de sunan Must Nişantaşı’ndan içeri girdiğinizde duvarlardaki sanat eserleri hemen dikkatinizi çekiyor. İç mekan kutlamalar ve toplantılar için de tercih ediliyor. Sıcak havalarda bir kaçış noktası olacak yeşil ve ferah bahçe kısmı ise yazla birlikte daha da büyüyecek.

Must’ın dokuz kokteyl içeren menüsüne iki yenisi daha eklenecek. Bar müdürü Zafer Aldoğan kokteyllerin çok sevildiğini söylüyor. Fiyatları 190 ile 6 bin lira arasında değişen 97 çeşit şarabın sunulduğu mekan şarap menüsüyle de iddialı.

Michelle Brasserie’ler geliyor

Ercan Gümüşkaya yeni projelerini de ilk kez paylaşıyor. Must’tan farklı bir konseptle karşımıza çıkacak Gümüşkaya’nın yeni projesi Michelle Brasserie’yi çok yakında İstanbul ve İzmir’de AVM’lerde göreceğiz. 


Etiketler: İzmir,İstanbul
Yorum Yazın
Gönder
©Copyright 2017 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.