Gündem Yazlık komşularının gürültü kavgası: 1 ölü

Yazlık komşularının gürültü kavgası: 1 ölü

01.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Enez’de aralarında husumet bulunan komşu aileler arasında gürültü gerekçesiyle kavga çıktı. Bıçakların karıştığı kavgada 1 kişi öldürüldü, 3 kişi de yaralandı

Yazlık komşularının gürültü kavgası: 1 ölü

Edirne’nin Enez ilçesinde Kırkpınar Tatil Sitesi’nde önceki akşam Hasan Ordubakan ve Cumaziye Ordubakan çifti, komşuları Matem Karakaş ve eşi Fatmagül Karakaş’la, torunlarının gürültü yapmasına kızarak tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine araya girenler tarafları sakinleştirdi. Fatmagül Karakaş, bir süre sonra Hasan ve Cumaziye Ordubakan çiftiyle konuşmak için evlerinin önüne geldi.

Konuşma sırasında yeniden tartışma çıkarken, Hasan Ordubakan, Fatmagül Karakaş’ı karın ve göğsünden 6 kez bıçakladı. Eşinin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Matem Karakaş ise Hasan ve Cumaziye Ordubakan’a saldırdı.

Daha önce de olmuş

Haberin Devamı

Yaralılar, ambulanslarla Enez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatmagül Karakaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatmagül Karakaş, Enez Devlet Hastanesi morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesi ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul’da oturan ve yaz tatillerini Enez sahilinde geçiren aileler arasında daha önce de benzer nedenlerle kavgalar çıktığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.