Eğitim YDS soruları ve cevapları erişime açıldı! - Tıkla Öğren

YDS soruları ve cevapları erişime açıldı! - Tıkla Öğren

13.09.2015 - 09:01 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) soruları, adayların erişimine açıldı.

YDS soruları ve cevapları erişime açıldı - Tıkla Öğren

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, YDS temel soru kitapçıklarında yer alan soruların, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden adayların erişimine açıldığı duyuruldu.

YDS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Sınavı (2015-YDS Sonbahar Dönemi) 13 Eylül'de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapıldı ÖSYM tarafından düzenlenen Sonbahar Dönemi YDS, Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden gerçekleştirildi. Sınav, saat 9.30'da başladı ve 150 dakika sürdü. 2.5 saat boyunca sınavfa ter döken adaylar sınavın sona ermesiyle YDS soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını öğrenmeye koyuldu.

YDS soru ve cevaplarıları ÖSYM tarafından açıklandı. Ancak bilindiği artık ÖSYM bünyesindeki sınavların soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının tamamı kamuya açılmıyor. İlk etapta soruların %10'u herkese açılırken ancak sınava giren adaylar ÖSYM’nin sitesinden kendi soru kitapçıklarını öğrenebiliyorlar.

YDS soru ve cevaplarına T.C. Kimlik Numarası ve ÖSYM şifresini kullanarak ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden erişebilirsiniz. Ayrıca haberimizden de YDS soru ve cevaplarınızı kontrol edebilirsiniz.