Gündem YDS soru ve cevapları yayınlandı mı? (YDS 2016)

YDS soru ve cevapları yayınlandı mı? (YDS 2016)

04.09.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

YDS 2016 sınavı bugün yapıldı. Yabancı dil yeterliliklerini belgelemek isteyenler için yapılan ve birçok kurumda geçerliliği olan YDS sınavı bugün sabah saatlerinde yapıldı. Peki YDS soru ve cevapları yayınlandı? İşte detaylar...

YDS soru ve cevapları yayınlandı mı (YDS 2016)

YDS sonbahar dönemi sınavı da 09.30'da başladı ve 180 dakika sürdü. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden gerçekleştirilen sınavda adaylara 80 soru yöneltildi.

Haberin Devamı

YDS sınavı tamamlandı, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavına giren öğrenciler şimdi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını merak ediyor, ancak sınavın sonuçlarını resmen açıklanmadan öğrenmek isteyenler ise sınav soru ve cevapları üzerinden kontrol etmek için sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. YDS sınavı soru ve cevapları sınavın tamamlandığı gün ya da ertesi gün yayınlanmakta, sınav soru ve cevaplarına ulaşmak için aşağıdaki YDS sınav soru ve cevapları yazısına tıklayabilirsiniz.

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin verdiği tarihe göre 4 Eylül 2016 günü gerçekleşen YDS sınavı 24 Eylül 2016 tarihinde açıklanacak. YDS’ye giren adaylar sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve ÖSYM şifrelerini girerek kontrol edebilecekler.