Dekorasyon Yemek masanızda bilardo oynayacaksınız!

Yemek masanızda bilardo oynayacaksınız!

20.07.2011 - 15:46 | Son Güncellenme:

Mobilyada yeniliklerin öncüsü Evgör, portföyüne orjinal bir ürün daha kattı.

Yemek masanızda bilardo oynayacaksınız

Evgör Mobilya, bilardo tutkunu olan, fakat evinde bu hobisi için yeterli alanı bulunmayan müşterileri için, bilardo masasına dönüşebilen yemek masasını satışa sundu. Evlerin yeni dekorasyon trendi olmaya aday yemek masasını, 36 aya varan taksit imkanı, peşinde %10 indirim, ücretsiz teslimat ve istenirse ödemeye 3 ay sonra başlama avantajları ile satın almak mümkün. Hem bilardo hem de yemek masası olarak kullanılabilen ve stoklarla sınırlı olan ürünün fiyatı ise 2.700 TL.

Haberin Devamı

Evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Firma, bilardo masasına dönüşebilen yeni yemek masasını, müşterilerinin beğenisine sundu. Ürün, özellikle evlerinde yeterli alanı bulunmayan bilardo tutkunları için; hem yerden tasarruf sağlaması hem de iki ayrı masa bütçesine göre daha ekonomik olmasından ötürü ideal bir dekorasyon çözümü olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr adresinin yanı sıra İstanbul’da Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa’da da mağazaları bulunan kalite ödüllü Evgör Mobilya, Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat gerçekleştiriyor.

Yazarlar