Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz En İyiler haftanın kazananı...

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz En İyiler haftanın kazananı...

22.02.2019 - 19:15 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de kim birinci oldu sorusu nihayet yanıt buldu. Ekranların sevilen yarışma programı Yemekteyiz, ses getirmiş eski yarışmacılarının katılımıyla En İyiler formatında seyirciyle buluşuyor. Bu hafta da çekişmenin ve tartışmaların eksik olmadığı Yemekteyiz'de, bir yarışmacı ipi önde göğüsleyerek 10 bin liranın sahibi oldu. Peki 22 Şubat Yemekteyiz şampiyonu kim oldu? İşte Yemekteyiz En İyiler haftanın birincisi...

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyiz En İyiler haftanın kazananı...

Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kaldı ve Cuma günü yayınlanan final bölümü ile şampiyon belli oldu. Hafta içi her akşam TV 8 ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada, bu hafta da yine en iyiler karşı karşıya gelmişti.

Haberin Devamı

22 ŞUBAT YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Verilen oyların açıklanmasının ardından 22 Şubat Yemekteyiz'de haftanın birincisi Mehtap Hanım oldu ve 10 bin liralık ödülü kazandı. Haftanın ikincisi Recep Bey, üçüncüsü ise Gülizar Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

HAKAN KAYA (BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ)

Haftanın ilk yarışmacısı olan Hakan Kaya 47 yaşında! Aslen Erzincan'lı olan Hakan Kaya katıldığı ilk Yemekteyiz'de haftanın ikincisi olmuştu

GÜLÜZAR AYAN SATIŞ PAZARLAMA UZMANI

Gülüzar Ayan Yemekteyiz'de 2. günün yarışmacısı! Satış Pazarlama Uzmanı olan Gülüzar Ayan, aslen Sivaslı'dır. Kendisini enerji küpü olarak tanımlayan 32 yaşındaki Gülüzar Ayan katıldığı ilk Yemekteyiz'de Fatma Hanım ile birlikte birinciliği paylaşmıştı.

Haberin Devamı

RECEP UÇAR(GÖRSEL DÜZENLEME UZMANI)

Yemekteyiz'de haftanın üçüncü gün yarışmacısı Recep Uçar, 31 yaşında ve Görsel Düzenleme Uzmanı, aslen Kastamonu'lu olan Recep Uçar, İstanbul'da ailesi ile yaşıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de ikinci olan Recep Uçar bu kez birinci olmak istiyor.

AYTEN ULUDOĞAN (EV HANIMI)

Ayten Uludoğan 45 yaşında ve ev hanımı. Kırıkkale'li olan Ayten Uludoğan iki çocuk annesi.

MEHTAP KOCA (YÖNETİCİ)

Mehtap Koca 5. gün yarışmacısı! Özel bir şirkette yönetici olan Mehtap Koca, Artvin'li. 8 yıldır evli olan Mehtap Koca iki çocuk annesi. Yemekteyiz'de katıldığı ilk yarışmasında sonuncu olan Mehtap Hanım bu kez şeytanın bacağını kıracağına inanıyor.