Gündem Yemekteyiz'de kim kazandı? 25 Mayıs Cuma Yemekteyiz haftanın finali...

Yemekteyiz'de kim kazandı? 25 Mayıs Cuma Yemekteyiz haftanın finali...

25.05.2018 - 13:38 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de bu akşam haftanın finali gerçekleşti. Birbirinden iddialı 5 yarışmacının performanslarını sergilediği Yemekteyiz'de neler yaşandı? Bir kişi en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. İşte Yemekteyiz'de bu hafta birinciliği göğüsleyen kişi...

Yemekteyizde kim kazandı 25 Mayıs Cuma Yemekteyiz haftanın finali...

TV8'in reytinglerde büyük başarı yakalayan yarışma programı Yemekteyiz'de final haftası yaşandı. Birinci olan isim bu akşam belli oldu. En yüksek puan kimin oldu? Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz'te bu hafta yarışanlar ve aldıkları puanlar...

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz'de iddialı 5 yarışmacı büyük ödül için yarıştı. Birinci olan Filiz Hanım tencere seti ve 10 Bin TL'lik hediye çekini kazandı.

Yemekteyiz finali bugün saat 16.00'da TV8'de. İşte bu haftaki yarışmacılar...

FİLİZ YILMAZ KIRDAR

Birinci gün yarışmacısı olan Filiz Yılmaz Kırdar 35 yaşında, evli. Üç aylık kızı var. Aslen Sakaryalı. Çağrı merkezinde yönetici. Seyehat etmeyi, resim yapmayı ve uydurma yemekler yapmayı çok seviyor. Toplam 22 puanla birinci oldu.

ERGÜN HALİS

İkinci gün yarışan Ergün Halis 34 yaşında, evli ve bir oğlu var. Memleketi Elazığ. Beden Eğitimi Öğretmeni fakat şuan bireysel koçluk yapıyor. Şarkı söylemek, şiir yazmak ve spor yapmak en sevdiği aktivitelerden. 21 puan ile haftanın ikincisi oldu.

Haberin Devamı

NURAY ÇOLAKOĞULLARI

Üçüncügün yarışmacısı olan Nuray Çolakoğulları aslen Tekirdağlı. 32 yaşında ve bir kız çocuk sahibi, Şef aşçı. Yoğun çalıştığı için kendine pek vakit ayıramıyor. Uysal, uyumlu, özgüveni yüksek ve zor sinirlenen biri olduğunu söylüyor. 21 puan ile haftanın ikincisi oldu.

MUSTAFA YILDIZ

Mustafa Yıldız dördüncü gün yarışmacısı. 24 yaşında, bekar, memleketi Amasya. Astronomi ve mutfak sanatları bölümünde öğrenci. Aynı zamanda stajyer öğretmen. Hobileri arasında, otostopla Türkiye'yi gezmek, sosyal medyada paylaşım yapmak var. Toplam 20 puan ile haftanın 4'ncüsü oldu.

FEVZİYE GENÇARSLAN

Final akşamı yarışan Fevziye Gençarslan 38 yaşında, evli ve 3 kız çocuk sahibi. Aslen Kilisli. Ev hanımı olan yarışmacı, spor yapmayı, ailesiyle yurt dışı tatiline çıkmayı çok seviyor. Kendini özgüveni yüksek, bulunduğu ortama kolay ayak uyduran, pozitif biri olarak tanımlıyor. Toplam 16 puan ile haftanın 5'ncisi oldu.