Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 21 Eylül Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 21 Eylül Yemekteyiz birincisi...

21.09.2018 - 19:15 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de dün akşam haftanın finali yapıldı. Farklı konseptlerde yemekler hazırlayan yarışmacılardan haftanın en çok puan toplayan ismi büyük ödülün sahibi oldu. İşte Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Yemekteyiz 21 Eylül haftanın finalinde birinci olan yarışmacı...

Yemekteyizde kim birinci oldu 21 Eylül Yemekteyiz birincisi...

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması Yemekteyiz yine olaylarla dolu bir haftayı geride bıraktı. Dün akşam final bölümü ile ekrana gelen Yemekteyiz'de birinci belli oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ 21 EYLÜL 2018 BİRİNCİSİ KİM OLDU!

Yemekteyiz'de haftanın birincisi iki kişi oldu Esra ve Gürkan Bey. Birinci olan iki yarışmacı 10 Bin TL'yi paylaştı.

İŞTE HAFTANIN YARIŞMACILARI

ESRA KÜRTÜNLÜ

Birinci gün yarışmacısı. 32 yaşında, bekar, cilt bakım uzmanı ve masaj terapisti. Aynı zamanda ihracat ile uğraşıyor. Arkadaşlarından toplam 12 puan aldı.

ATEŞ FARUK YILMAZ

İkinci gün yarışmacısı. Ateş Faruk Yılmaz 35 yaşında, finans uzmanı. Bekar, ailesi ile yaşıyor. Hayatını, müzisyenlik, oyunculuk ve aranjörlük yaparak kazanıyor. Uzay bilimlerine de meraklı. Toplam 17 puan alarak haftanın 5'incisi oldu.

DERYA YAVUZ

Üçüncü gün yarışmacısı. Derya Yavuz 34 yaşında, evli ve iki çocuk sahibi. Uzaktan soğuk görünse de lakabının 'Bayan Kahkaha' olduğunu, şarkılar söylediğini, halaylar çektiğini yani çok eğlenceli biri olduğunu söylüyor. Toplam 18 puanla haftanın 4'üncüsü oldu.

Haberin Devamı

NURSEN KAHRAMAN

Dördüncü gün yarışmacısı. 50 yaşında, emekli hemşire. Eşi ve çocuklarıyla yaşıyor. Yemek yapmak dışında, ahşap boyamak, örgü, dikiş nakış vb sayısız hobisi var. Arkadaşlarından toplam 10 puan aldı.

GÜRKAN KAÇMAZ

Final akşamı yarışan Gürkan Kaçmaz 22 yaşında, Diyarbakırlı. Havalimanında yolcu hizmetleri memuru olarak çalışıyor. Amatörce tiyatro ile uğraşıyor. Ailesiyle yaşıyor. Arkadaşlarından toplam 15 puan aldı.