Gündem Yemekteyiz birincisi belli oldu! 19 Ekim Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz birincisi belli oldu! 19 Ekim Yemekteyiz haftanın finali

19.10.2018 - 19:16 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz haftanın finali bölümüyle dün akşam heyecanla izlendi. Tüm hafta boyunca 5 farklı yarışmacının performans sergilediği Yemekteyiz'de birinci olarak büyük ödülü kazanan yarışmacı hangisi oldu? İşte birbirinden iddialı Yemekteyiz yarışmacıları...

Yemekteyiz birincisi belli oldu 19 Ekim Yemekteyiz haftanın finali

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'de bu akşam kim birinci oldu? Haftanın finali ile ekrana gelen yarışmada birinci olan isim büyük ödülün de sahibi oldu. 19 Ekim Yemekteyiz birincisi toplam 32 puanla Arda Bey, 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

19 EKİM YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

SU KIYMET YALMAN

Birinci gün yarışmacı olan Su Kıymet Yalman 39 yaşında. Aslen Yozgatlı. Annesiyle birlikte yaşıyor. 22 yaşında bir oğlu var. Kendi reklam şirketi var fakat yönetimini kardeşine bırakmış. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgileniyor.

ZEHRA ARSLAN

İkinci gün yarışmacısı Zehra Arslan ev hanımı ve Kastamonulu. 17 yıllık evli, iki kızı var.Bugüne kadar hiç çalışmamış.

OZAN AZİZ DİLBER

Üçüncü gün yarışmacısı. 23 yaşında avukat. Aslen Sivaslı, ailesiyle birlikte yaşıyor. Felsefe ve edebiyat üzerine denemeler yazıyor. Yemek yapmak en büyük hobisi.

DERYA AYDIN

Dördüncü gün yarışan Derya Aydın 34 yaşında, ev hanımı. Aslen Karslı, iki çocuğu var. Mantar ve hindiye alerjisi var.

Haberin Devamı

ARDA MERT DEMİR

Final günü yarışan Arda Mert Demir 23 yaşında pazarlamacı. Aslen Tokatlı, ailesiyle yaşıyor ancak evlilik hazırlığında. Sebze yemeklerinden hiç hoşlanmıyor.