Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 22 Mart Yemekteyiz Best-Off birincisi...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 22 Mart Yemekteyiz Best-Off birincisi...

22.03.2019 - 18:58 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla hafta içi her akşam TV 8 ekranlarında olan Yemekteyiz, daha önce yarışmış ve iz bırakmış eski yarışmacılarının evlerine konuk olmaya devam ediyor. Bu hafta da yine birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Yemekteyiz Best-Of'ta, 10 bin lira değerindeki büyük ödül sahibini buldu. İşte 15 Mart Yemekteyiz birincisi olan isim...

Yemekteyizde kim birinci oldu 22 Mart Yemekteyiz Best-Off birincisi...

Yemekteyiz Best-Off'ta haftanın kazananı açıklandı! Eski yarışmacıların evlerine konuk olmaya devam eden Yemekteyiz'de büyük ödül sahibini bulurken, hafta boyunca tartışma ve rekabet de bir an olsun eksik olmadı.

Haberin Devamı

15 Mart günü yayınlanan haftanın son bölümünde Onur Büyüktopçu, 10 bin liralık ödülü kazanarak haftanın şampiyonu olan ismi açıkladı. Yemekteyiz'de haftanın birincisi Gül Hanım olurken, haftanın ikincisi ise Gökhan Bey oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞIYOR?

GÖKHAN SERBEST KİMDİR?

Hırslı kimliğiyle göze çarpan Gökhan Serbest izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hem aşçılık hem de işletmecilik yapan yarışmacı programın iddialı isimlerinden birini oluşturuyor.

TUĞBA CEYLAN KİMDİR?

Mesleği aşçılık olan Tuğba Ceylan seyircilerin merak ettiği isimlerden biri haline geldi. Ceylan yarışmaya oldukça iddialı başladı.

MÜSLÜM MAHİR ÜNAL KİMDİR?

Haftanın ilk gün birincisi olan Müslüm Mahir Ünal’ın asıl mesleği aşçı yardımcılığı. Lezzetli yemekler yapacağını belirten yarışmacı rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

TANJU SARIDİKMEN KİMDİR?

İzleyicilerin merak ettiği bir diğer isim olan Tanju Sarıdikmen haftanın dördüncü gününde yarışacak.

GÜL ÖREN YETER KİMDİR?

Asıl mesleği aşçılık olan Gül Ören Yeter, 46 yaşında. Aslen Malatyalı. Ev hanımı. İki çocuk sahibi.