Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 24 Mayıs Yemekteyiz'i kazanan isim belli oldu!

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 24 Mayıs Yemekteyiz'i kazanan isim belli oldu!

24.05.2019 - 19:15 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi açıklandı! Hafta içi her gün öğleden sonra TV 8 ekranlarında olan Yemekteyiz’de yine büyük bir final heyecanı yaşandı. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Yemekteyiz’de zorlu geçen haftanın kazananı belli oldu. Birinci olan isim 10 bin lira değerindeki büyük ödülü almaya hak kazandı. İşte 24 Mayıs Yemekteyiz birincisi olan isim...

Yemekteyizde kim birinci oldu 24 Mayıs Yemekteyizi kazanan isim belli oldu

Yemekteyiz’de haftanın kazananı belli oldu! Yemekteyiz'de büyük ödül sahibini bulurken, hafta boyunca tartışma ve rekabet de bir an olsun eksik olmadı. Peki Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan yarışmada bu hafta kim 10 bin liralık ödülün sahibi oldu?

Haberin Devamı

24 Mayıs günü yayınlanan haftanın son bölümünde Onur Büyüktopçu, 10 bin liralık ödülü kazanarak haftanın şampiyonu olan ismi açıkladı. Yemekteyiz'de haftanın birincisi Çiğdem Hanım olurken, haftanın ikincisi de Pakize Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞIYOR?

SEVDA ÇAKIR

Birinci gün yarışmacısı 46 yaşında Nevşehirli. Turizmle uğraşıyor. 25 yıllık evli olan yarışmacı iki çocuk annesi. Yoğun iş temposu nedeniyle mutfağa çok fazla zaman ayıramadığını itiraf ediyor. Mesleği gereği Türk mutfağını çok iyi bildiğini söylüyor.

İHSAN BİLGEDAY GÖĞÜSGÖREN

İkinci gün yarışmacısı. 24 yaşında, Edirneli. Lojistik okuyan yarışmacı bundan iki sene önce gastronomi eğitimi için İtalya'da bulunmuş. En büyük hayali, profesyonel olarak mutfakta çalışmak.

Haberin Devamı

PAKİZE BIYIKLI

Üçüncü gün yarışmacısı. 46 yaşında Tokatlı ve aşçılık yapıyor. 23 yıllık evli ve iki çocuk annesi olan Pakize Hanım kendini haftanın favorisi görüyor.

AYTAÇ ERDOĞAN

Dördüncü gün yarışmacısı. 34 yaşında Sivaslı. Bekar olan yarışmacı, yaşam koçu ve kişisel gelişim uzmanı. Evinde sürekli kendi yemeklerini kendisi yaptığı için yarışmada avantajlı olduğunu düşünüyor.

ÇİĞDEM ÜREGEN

Final günü yarışmacısı. 41 yaşında. Estetik ve güzellik koçu. Evli ve iki çocuk annesi. Mutfakta kendinden çok emin.