Eskişehir Yemenli Öğrenciler Yödes'in Yeni Yöneticilerini Seçti

Yemenli Öğrenciler Yödes'in Yeni Yöneticilerini Seçti

02.10.2017 - 11:26 | Son Güncellenme:

.

Yemenli Öğrenciler Yödesin Yeni Yöneticilerini Seçti

Okumak için Eskişehir ve Kütahya’ya gelen Yemenli öğrencilerin üye olduğu Yemenli Öğrenciler Derneği’nin (YÖDES) Genel Kurul toplantısında yeni yöneticiler seçildi.
Genel Kurul toplantısı için Türkiye’nin 35 şehirde yaşayan Yeminli öğrenciler Eskişehir’de bir araya geldiler. Eskişehir ve Kütahya’ki Yemenli öğrencilerin üyesi olduğu dernek için biri başkan olmak üzere 5 kişilik Yönetim Kurulu ve 2 kişilik Denetim Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.
Seçim sonucunda YÖDES Başkanlığına, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde doktora yapan Dr. Ahmet Abdulkerim Bağdai seçildi.
Yönetim Kuruluna ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde doktora yapan Muhammed Abbas, Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümünde yüksek lisans yapan Husam Zaki ve Ahmed Abdulhamid, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yüksek lisans yapan Emin Sabit Erradmani seçildi. Denetim Kuruluna ise Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümümde lisans okuyan Mecidül Ali ve Halit -El- Malhadi seçildi.
Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneği (YUDER) Başkan Yardımcısı Şükrü Özer, yeni yönetimin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek birlik ve beraberliğin önemini dile getirdi. Yemenli öğrencilerin birliği sayesinde gelecekte Yemen’in daha iyi bir yere ulaşacağını belirten Özer, öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti ve YUDER olarak her zaman her konuda öğrencilerin yanlarında olacağını da ifade etti.