Ege Yen Timsah'ı başlat seriyi

Yen Timsah'ı başlat seriyi

18.11.2017 - 04:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de son 3 karşılaşmasında Alanyaspor’la 3-3 berabere kalıp, Kasımpaşa ve Beşiktaş’a 3-1 yenilen Göztepe, bugün üst sıraları hedefleyen Bursaspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Yen Timsahı başlat seriyi

Devler Arenası’nda son 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Göztepe, bugün Bursaspor’a konuk olacak. Göz-Göz’de kart cezalısı Schwechlen’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ve Peybernes görev alamayacak. Orta saha oyuncusu Scarione’nin durumu belirsiz. Cezasını tamamlayan Göztepe’nin en skorer ismi golcü Adis Jahovic ise görev alabilecek. Yaklaşık 2 bin 200 Göztepeli futbolsever, maçı kale arkasından izleyebilecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Tamer Tuna, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini, Bursa’dan iyi bir sonuçla döneceklerini söyledi.

‘İyi sonuçla döneceğiz’

Coşkulu bir futbol sergilemeyi hedeflediklerini ifade eden genç teknik adam, “Takımımız iyi bir noktada. Bursaspor da güçlü bir ekip. Sistem değişikliğinden sonra rakibimizin yediği gollerde azalma oldu. Özellikle evindeki kritik maçları kazanmayı bildiler. Biz de deplasmanda iyi skorlar aldık. Rakibimize geniş alanlar bırakmayacağız” yorumunu yaptı. İki takım en son 2002-03 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya geldi. O sezon Alsancak Stadı’ndaki mücadele 1-1 beraberlikle sona ererken, Bursaspor evinde Göztepe’yi 1-0’la geçti.