Oyun Dunyasi Yeni Attack of Titan Oyunu Geliyor

Yeni Attack of Titan Oyunu Geliyor

23.12.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Popüler anime ve manga Attack on Titan, oyun dünyasına tekrar adım atıyor. Koei Tecmo‘nun son projelerinden biri olan Attack on Titan oyunu için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita platformları için piyasaya çıkacak olan oyun, Mikasa, Armin, Levi, Jean ve daha fazla karakteri bünyesinde barındıracak. Oyunun hikayesi ise anime ve mangayla bağlantılı […]

Yeni Attack of Titan Oyunu Geliyor

Popüler anime ve manga Attack on Titan, oyun dünyasına tekrar adım atıyor. Koei Tecmo‘nun son projelerinden biri olan Attack on Titan oyunu için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Haberin Devamı

PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita platformları için piyasaya çıkacak olan oyun, Mikasa, Armin, Levi, Jean ve daha fazla karakteri bünyesinde barındıracak. Oyunun hikayesi ise anime ve mangayla bağlantılı olarak ilerleyecek. Titanların da ekran görüntüleri yayınlanmış olsa bile hala onları kontrol edip etmeyeceğimiz henüz belli değil. Ayrıca kontrol ettiğimiz karakterlerin silahlarını, zırhlarını geliştirebileceğiz. Oyunun, 2016’nın Şubat ayında Japonya’daki çıkışı kesinleşti.

Yazarlar