Teknoloji Yeni BMW i8 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni BMW i8 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

04.05.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Bir süre önce yenileneceği açıklanan ve bununla birlikte ortaya çıkan yeni BMW i8 modelinin çıkış tarihi az çok netleşmiş durumda…

Yeni BMW i8 Ne Zaman Satışa Sunulacak

Deneyimli otomobil üreticisi BMW, ilk olarak 2014 yılında gözler önüne sermiş olduğu i8 modelini yenileme kararı aldı. Bir süre önce makyajlanacağı açıklanan ve bununla birlikte gözleri üzerine çeken modelin yeni versiyonundan haber gelmeye başladı. Almanya merkezli otomobil devi yeni nesil BMW i8 için çoktan kolları sıvamış bulunuyor. Yapılan araştırma ve geliştirme işlemlerinden sonra daha güçlü bir motor ile karşılaşmamız mümkün olacak. Zira silindir ve beygir gücü gibi ögelerde artış yaşanacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı
BMW i8 Artık Daha Güçlü

Bizzat Autocar tarafından paylaşılan raporlara göre yeni BMW i8, daha güçlü bir elektrikli motor ile geliyor. Aslına bakarsak sadece bu değil, 1.5 litrelik üç silindirli benzinli motoru da gelişen arabanın artık %10 daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Bu da 362 hp gücüne sahip olan aracın yeni sürümde 420 beygir gücüne sahip olacağı anlamına geliyor. 4.4 saniyede 0 – 100 km hızına ulaştığı gözlemlenen aracın oldukça güçlü bir donanıma sahip olması beklenmekte.

Kasasında iyileştirmelerin yapılacağı ve eskisine göre makyajlanmış bir halde olacağı söylenen modelin tam olarak gelecek yılın sonlarına doğru satışa sunulacağı belirtiliyor. 2017’in son ayları içerisinde kullanılabilir olacak olan modelin fiyatı ise hala daha merak konusu.

Tesla Biosilah Savunma Modunu Test Etti tesla – silikon vadisi