Ege Yeni buluşma noktası olacak

Yeni buluşma noktası olacak

24.09.2017 - 04:50 | Son Güncellenme:

Nurem İnşaat, huzur ve konforu bir arada sunduğu ‘Avlu Torbalı’yı yaşama geçiriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uzun, 237 konut ve 233 ofisin yer alacağı projeyle ilgili olarak, “Her detayı düşündük” dedi

Yeni buluşma noktası olacak

Nurem İnşaat, Torbalı’nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini yaşama geçiriyor. ‘Avlu Torbalı, Bölgenin En Büyük Buluşma Noktası’ sloganıyla ilçenin en prestijli yerinde bulunan proje ilgi görüyor.

Haberin Devamı

İzmir-Aydın Otoyolu ve Yeni İstanbul Otoyolu’na yakın konumdaki konutlar, İzmir’e 30, Adnan Menderes Havalimanı’na da 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Yeni Devlet Hastanesi karşısında, Adalet Sarayı’nın yanında yükselen proje, Bayındır ve Ödemiş’in İzmir’e bağlantı yolu güzergâhında, İZBAN’a da yalnızca yürüme mesafesinde...

‘Avlu Torbalı’da, 4’ü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam 6 blokta, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 loft seçeneklerinden oluşan 237 konut ve 233 ofis yer alacak.

Lüks daire şeçenekleri

Seçkin markalara ait mağaza ve restoranlara ev sahipliği yapacak olan ‘Avlu Torbalı’, 17 bin metrekarelik proje alanında 11 bin metrekarelik geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, sauna, spor-fitness salonu ve yüzme havuzuyla da öne çıkacak. Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, “Bugüne kadar İzmir ve çevresinde 1.700’den fazla konut inşa edip teslimini yaptık. Avlu Torbalı da, sahiplerinin konfor ve keyifle yaşadığı projelerimizin en önemlilerinden biri olarak ilçenin en prestijli yerinde yer alıyor. Rahat ve huzurlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü projemizin gördüğü yoğun ilgiden memnunuz” diye konuştu.