Teknoloji Yeni Call of Duty Oyunu, Uzayda Geçebilir

Yeni Call of Duty Oyunu, Uzayda Geçebilir

29.03.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Neredeyse her yıl yeni bir Call of Duty oyunu ile karşımıza çıkan geliştirici firma, bu yıl yeni oyununu uzayda geçen bir yapı üzerine inşa edebilir…

Yeni Call of Duty Oyunu, Uzayda Geçebilir

Satış rekorları kırarak son yıllarda büyük bir sükse yapmış olan Call of Duty serisi, bildiğiniz üzere her yıl yeni bir halkası çıkan yapıya sahip. Farklı geliştiriciler tarafından hazırlansa da her oyunda başarılı bir satış grafiği çizen ve beğeni toplayan seri, şimdi ise farklı bir yapıya bürüneceği haberi ile gündemde. Eski dönem temasından çıkıp günümüze ulaşan ve bunun ardından gelecekte geçen savaş temasını dahi kullanan seri, işi bir adım öteye taşıyarak uzayda geçen bir senaryoya sahip olabilir. Gelen yeni bilgiler, yeni Call of Duty oyununun uzayda geçeceğini doğrular niteliklere sahip.

Haberin Devamı

İlginizi Çekebilir: GTA: Tokyo mu Geliyor?

Shinobi ve Eurogamer tarafından doğrulanan bilgilere göre yeni Call of Duty yapımı, uzayda geçen bir savaşı konu alacak. Uzay savaşı teması etrafında şekilleneceği belirtilen oyunda ana mekanın uzay olacağı da söylendi. Yani senaryo esnasında zaman zaman uzaya çıkmayacağız aksine, her daim uzayda gelişen bir savaşın içerisinde olacağız.

Activision, geliştirilmekte olan bir CoD yapımı olduğunu doğrulamıştı. Ancak yeni oyun hakkında açıklama yapmaktan kaçınan şirket, ne yazık ki proje ile ilgili bir bilgi paylaşmamıştı. Eğer serinin eski dönemden yeniye ve ardından geleceğe odaklanan bir senaryo akışına sahip olduğunu düşünecek olursak yeni oyunun uzayda geçme ihtimalinin epey yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Zira yapımcı, hali hazırda gelecek temasını birden fazla oyunda kullanmış durumda.

Oyun Satışlarında Daha Detaylı İstatistik Dönemi
Yazarlar