Otomobil Yeni Chevrolet Corvette C8 kamuflajlı haliyle görüntülendi

Yeni Chevrolet Corvette C8 kamuflajlı haliyle görüntülendi

22.05.2018 - 10:23 | Son Güncellenme:

2019 yılında çıkacağı düşünülen Chevrolet'in spor modeli Corvette C8'in, kamuflajlı haliyle çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. 7. nesline göre farklı sürüş dinamiklerine ve motor ünitesine sahip olacak otomobil, çift turboşarjlı V8 motoru kullanacak.

Yeni Chevrolet Corvette C8 kamuflajlı haliyle görüntülendi

2019 yılında çıkacağı düşünülen Chevrolet'in spor modeli Corvette C8, kamuflaj kıyafetinin içerisinde görüntülendi. 7. nesline göre farklı sürüş dinamiklerine ve motor ünitesine sahip olacak otomobil, çift turboşarjlı V8 motoru kullanacak. Yolcu kompartımanının arkasına konumlandırılacak bu motor, sürücülere daha dengeli ve dinamik bir sürüş elde etmelerini sağlayacak.

Haberin Devamı

C8'in C7'ye benzer boyutta olacağını, ancak daha düşük, daha geniş bir duruşla geleceği görünüyor. Otomobilin gövde şeklinin seçilebildiği casus fotoğraflarında, Chevrolet Corvette C8’in daha kısa bir buruna sahip olduğu, arkasının ise uzatıldığı görülüyor.

Corvette C7’den bayrağı devralmaya hazırlanan otomobilin V8 motorunun 710 bg güç üretmesi bekleniyor. Bu veriyle Ford GT ve Ferrari 488 GTB’den daha güçlü olacak otomobil, tüm gücünü arka tekerleklere aktaracak.

Ayrıca, otomobilde çift pergel frenleri görülmekte.

Emisyon değerlerini azaltmak için turboşarjlı V6 motor seçeneği de sunacak Corvette C8, alüminyum malzeme kullanımını da artıracak. Daha uygun fiyatlı bir otomobil olmak için karbonfiber malzemeler kullanılmayan model, Avrupalı rakiplerine göre ulaşılabilir model olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Chevrolet Corvette C8, ABD’de satışa sunulduktan sonra 2019 ortasında Avrupa’ya ihraç edilecek